Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο Γιάννης Μίχος νέος δήμαρχος Αριστοτέλη - Ήττα από τον πρώτο γύρο για τον "χρυσό" Χρήστο Πάχτα

Μία νέα ημέρα ξημερώνει στη Χαλκιδική καθώς ο Γιάννης Μίχος, που εκπροσωπεί το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, εξελέγη δήμαρχος Αριστοτέλη επικρατώντας του Χρήστου Πάχτα από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Γ. Μίχος (νέος δήμαρχος Αριστοτέλη): "Οι εκλογές ήταν ένα δημοψήφισμα για την ενότητα των κατοίκων"

Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 100% των ψήφων ο Γιάννης Μίχος συγκεντρώνει το 51,13% έναντι του Χρήστου Πάχτα που συγκεντρώνει το 46,95%. Η τρίτη υποψηφιότητα του Γιάννη Τρικαλιώτη, που είχε την στήριξη του ΚΚΕ, συγκεντρώνει 1,92%.Αναμφισβήτητα η συγκεκριμένη εξέλιξη χαρακτηρίζεται ως μία νίκη του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική με την είδηση να γίνεται δεκτή με πανηγυρισμούς από τους κατοίκους.

«Ο Δήμος Αριστοτέλη σήμερα γύρισε σελίδα. Σήμερα νίκησε η Ενότητα. Σήμερα νίκησε η Ανάπτυξη» δήλωσε ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος. «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σήμερα νικητές είναι όλοι οι Δημότες που πήραν την τύχη στα χέρια τους για να δώσουν στον τόπο μας το μέλλον που του αξίζει» πρόσθεσε.

«Υπόσχομαι να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών όλων των Δημοτών. Μαζί θα πορευτούμε για το καλό του τόπου μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Έχουμε όμως και τη διάθεση αλλά και τη δύναμη. Διότι η δύναμη μας είστε όλοι εσείς. Ατενίζουμε το μέλλον με χαμόγελο και αισιοδοξία και αυτό το βλέπω στα μάτια πολλών από εσάς», πρόσθεσε.

«Για το μέλλον το δικό μας! Για το μέλλον των παιδιών μας! Για το μέλλον του ευλογημένου αυτού τόπου! Και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!», κατέληξε στη δήλωσή του.

Πηγή: alterthess

http://www.rednotebook.gr/details.php?id=12609

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου