Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΦΙΛΕ!!

Του Γιώργου Βλαχάκη

Φίλε , που ψήφισες σχήματα αυτοδιοικητικά αρωματισμένα πολύ ή λίγο με το άρωμα που φοράει ο Σαμαράς (πρόσεξε ..δε λέω άρωμα που φοράει η Ν.Δ, διότι άλλο το ένα κι άλλο τα άλλο) για κάτσε να τα πούμε.

Λοιπόν, από ότι φαντάζομαι, κι από όσο σε ξέρω από το καφενείο, εσύ δε γουστάρεις τους κομματικούς του πασοκ ( όλα τα γράμματα μικρά πια …έτσι..;!..σε βλέπω και χαμογελάς τώρα,,,)

Εντάξει νιώθεις στριμώκωλα με τη συγκυβέρνηση που έφτιαξε ο Σαμαράς από πολλές απόψεις και λόγω πολλών αποτελεσμάτων της πάνω στη ζωή τη δικιά σου και των παιδιών σου και των γονιών σου, αλλά εντάξει , στο καφενείο συνέχεια ρωτάς τους άλλους… «τι θέλατε ρε παιδιά, να βγαίναμε στη πτώχευση δηλαδή…;» και την ίδια στιγμή νιώθεις ξεφτιλισμένος που δε μπορείς να κεράσεις ρε γαμώτο γιατί δε βγαίνει ο μήνας με τίποτα.

Ρε φίλε, δε σου ‘ρχεται να πεις ..άντε γαμηθείτε…σ αυτούς, τους δήθεν «δικούς σου», που σου λένε να ψηφίσεις στο Δήμο της περιοχής σου, στον οποίο δεν μπήκε η παράταξη που ψήφισες στο δεύτερο γύρο, πρόσωπα αλαζονικά που μια ζωή τα έβλεπες να περνάνε καλά μέσα στο πράσινο καθεστώς τους , αλλά στις ευρωεκλογές δαγκωτό μπλε ..!!!!,,,χωρίς καμιά συζήτηση..;;;;;!!!

ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ;!!

Εντάξει …ξέρω ..λες στις αυτοδιοικητικές κάλπες θα ρίξω λευκό « να βγάλουνε τα μάτια τους μόνοι τους οι άλλοι…ασιχτίρι.. » και στις ευρωεκλογές θα το ρίξω στο κόμμα. Είναι όμως ο Σαμαράς το κόμμα ;..Ο Σαμαράς δε κορόιδεψε και σένα και μένα για να καβατζάρει πρωθυπουργιλίκι από τους ξένους..;

Λοιπόν…εγώ σου προτείνω να πεις αντρίκια στο καφενείο ότι αποφάσισες να στηρίξεις τους συνασπισταίους στο Δήμο και να ρίξεις λευκό στις ευρωεκλογές. Δεν αρνείσαι τίποτα απ’ ότι πιστεύεις με αυτή την κίνηση.

Δεν είναι δα και εθνικές εκλογές !!

Κι αν «φοβάσαι» τους κομματικούς σου, τους γραφιάδες εννοώ με τα ωραία τα παπούτσια, λειτούργησε έτσι και μη το πεις.

Την κρυάδα που θα τους προσφέρεις θα την γευτούν έτσι ή αλλιώς. Και μπορεί να τους τσούξει και να ψιλοδιορθωθούνε , αν μπορούν.

Και να δεις που θα ισιώσεις και δείχνεις ψηλότερος , άμα μπαίνεις μέσα στο καφενείο από Δευτέρα.

Κι έρχομαι σ΄ εσένα , φίλε, που ψηφίζεις ΚΚΕ και ό,τι αυτοδιοικητικό σχήμα υποστηρίζει το κόμμα, χωρίς να είσαι κομματικό μέλος, επειδή σέβεσαι τους αγώνες του , επειδή κάποιος από την οικογένεια σκοτώθηκε στον εμφύλιο, επειδή γουστάρεις που είναι μπροστά στους αγώνες όταν εσύ ψιλοκάθεσαι στο σπίτι , επειδή τέλος πάντων, ρε παιδί μου, έτσι σου πάει να κάνεις, το θεωρείς αξιοπρεπή στάση σε τέτοιους καιρούς.

Ρε φίλε δε νιώθεις ότι κάτι «βρωμάει» στην υπόθεση όταν σου λέει ο κομματικός που σε έχει χρεωθεί …να ψηφίσεις «δεξιό» ή «πασόκο» για Δήμαρχο στη πόλη σου, αλλά να το ρίξεις γυαλιστερό και κατακόκκινο το ψηφοδέλτιο στην κάλπη την ευρωεκλογική.. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να μην «πάρει» το Δήμο ένας του Συνασπισμού..;!!

Δε ξέρω…εγώ θα μπερδευόμουνα ρε γαμώτο …

Κι αν μου λέγανε να ρίξω λευκό ή άκυρο στις αυτοδιοικητικές , (να πουλήσω δηλαδή την απουσία μου ως λύτρα συμμετοχής στην ανάδειξη ενός κάποιου άλλου στο δημαρχιακό αξίωμα φτιάχνοντας μια άλλη πλειοψηφούσα παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή δεν είναι του Συνασπισμού !!!!!),

θα είχα σκέψεις διάφορες για τη γραμμή της ηγεσίας του κουκουε κι όχι του ΚΚΕ.

Εξ άλλου…σε έχω ακούσει πολλές φορές να λες τον καημό σου για την έλλειψη ενότητας στην αριστερά «ρε γαμώτο». Δώσε το μήνυμα ενότητας που γουστάρεις στην ηγεσία του κόμματος ψηφίζοντας τουλάχιστο συνασπιστικά ψηφοδέλτια στο Δήμο σου .

Δεν είναι πια και του θανατά ..!..

Τους έχεις δει να είναι στο ίδιο λεωφορείο επιστροφής στο σπίτι μετά από κείνη τη διαδήλωση, που η ηγεσία του κόμματος είχε αποφασίσει να την κάνετε σε ξεχωριστούς δρόμους .
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6156.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου