Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Αρετή Σουγκάρη: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αθήνας με το Βασίλη Καπερνάρο "Αθήνα το σπίτι μας"


Κατοικώ στo κέντρο της Αθήνας και κατάγομαι από τα Τρίκαλα. Είμαι Κοινωνιολόγος με 26 έτη υπηρεσίας εκ των οποίων 10 στη Διδασκαλία της Κοινωνιολογίας και της Πολιτικής Οικονομίας ενώ είμαι μόνιμη υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Είμαι παντρεμένη με τον Κώστα Ποτού ο οποίος είναι Χημικός Μηχανικό :ς στον ιδιωτικό τομέα.

Τα τελευταία 4 χρόνια εργάστηκα ως Αξιολογήτρια Προγραμμάτων ΕΣΠΑ στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΥΔ ΕΠΕΔΒΜ) και εν συνεχεία στην Υλοποίηση Προγραμμάτων ΕΣΠΑ στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων (ΕΥΕ ΕΔ) του Υπουργείου Παιδείας.

Εργάστηκα ως Επιστημονική Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας στο γραφείο του Συμβούλου Κοινωνιολογίας όπου και ανέπτυξα συγγραφική Δραστηριότητα για τα βιβλία της Μέσης Εκπαίδευσης.


Έχω μετεκπαίδευση στην Πολιτιστική Διαχείριση , τα Παιδαγωγικά, τις Δημόσιες σχέσεις, τη Διαφήμιση και τη Δημοσιογραφία ενώ εργάστηκα επί τετραετίας στην Εκπαιδευτική Τηλεόραση.

Έχω κατάρτιση στις Νέες Τεχνολογίες και σε Ευρωπαϊκά Μοντέλα Ανάπτυξης από την Κεντρική Επιτροπή Πιστοποίησης και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης –European Institute of Public Administration

Μιλώ Αγγλικά και Γαλλικά, ενώ συμμετέχω σε επιτροπές και κινήσεις οικολογικού ενδιαφέροντος έχοντας παράλληλα έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

Το όραμα μου για την Αθήνα μας είναι το όραμα ενός ευρωπαίου πολίτη που θέλει να εργαστεί για να δει την πόλη μας καθαρή, ασφαλή, πράσινη, φωτεινή και φιλόξενη για όλους, με όρους ανάπτυξης και δημιουργίας.

Με Δήμαρχο το Βασίλη Καπερνάρο και το συνδυασμό μας «Αθήνα, το σπίτι μας» θα έχουμε την Αθήνα που ταιριάζει σε κάθε αξιοπρεπή πολίτη μας.

Την Αθήνα που αγαπάμε με τη « ζωντάνια » του κέντρου που μας λείπει.

Ένας ενεργός πολίτης του κέντρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου