Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΣΑΜΙΔΑΚΗ: Με ήθος εργατικότητα και συνέπεια, συνέβαλε αποφασιστικά στην εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου

Γεννήθηκε στο Ορεινό Σητείας Κρήτης και κατοικεί στο Γουδή από το 1978. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Νικολακόπουλο και έχει ένα γιο τον Ηλία, φοιτητή στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως πολιτική υπάλληλος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τα συνδικαλιστικά θέματα. Εκλεγόταν ανελλιπώς από το 1984 στο Σύλλογο των Δημοσίων Υπαλλήλων του Πολεμικού Ναυτικού όπου υπηρετεί με συνέπεια, ήθος και εργατικότητα προσφέροντας με μαχητικότητα από τις θέσεις : της Προέδρου, της Ταμίας και του απλού μέλους.

Υπήρξε βασικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων Υ.ΕΘ.Α. (Γραμματέας Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, Γραμματέας Ισότητας των δυο φύλων, Ειδική Γραμματέας).
Εκλεγμένη εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΓΕΝ υπερασπίσθηκε πάντα τα δικαιώματα των συναδέλφων της.

Εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος το 2002. Ως Δημοτική Σύμβουλος διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής ενώ συμμετείχε και στο Δ.Σ. του Ι.Β.Σ.Α., στο Δ.Σ. του Ωδείου, στο Δ.Σ. του Β’ Καπή, σε σχολικές επιτροπές και στην κοσμητεία του νεκροταφείου.
Επανεξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2006 όπου και άσκησε με συνέπεια ,ήθος και εργατικότητα τα καθήκοντά της.
Στις δημοτικές εκλογές του 2010 επανεξελέγη με την παράταξη «ΖΩΓΡΑΦΟΥ αύριο» του δημάρχου Κώστα Καλλίρη. Διετέλεσε αμισθί Αντιδήμαρχος των Οικονομικών του Δήμου Ζωγράφου όλο αυτό το χρονικό διάστημα μέχρι και σήμερα με βασικό στόχο την οικονομική εξυγίανση του Δήμου.
Διεκδικεί και τώρα με την εμπειρία όλων αυτών των ετών την εμπιστοσύνη και τη ψήφο σας με το Συνδυασμό της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες σε Δράση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Καλλίρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου