Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΓΛΕΖΟΣ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

«Η Ιστορία μάς χτυπά την πόρτα» τόνισε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο κύκλος των “χαμένων” πράξεων», που αναφέρεται στον εκτελεσμένο κομμουνιστή Ναπολέοντα Σουκατζίδη.
«Η Ιστορία μάς χτυπά την πόρτα. Άλλοι δεν ακούν καν τον ήχο, είναι κουφόνοες, κι άλλοι κουφοί. Άλλοι όμως είναι έκθαμβοι και άλλοι έτοιμοι. Γι’ αυτό κι εμείς λέμε “Σ’ ανοίγουμε την πόρτα Ιστορία”. Πάμε να παλέψουμε για μια Ευρώπη των λαών, όχι του χρήματος» ανέφερε.
Συνδέοντας το χτες με το σήμερα, και στη συνέχεια αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κομματικός μηχανισμός, όπως πολλοί λένε. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί σήμερα την πολιτική συνείδηση του έθνους. Γι’ αυτό και η συμμετοχή σε αυτόν είναι κάτι διαφορετικό από την ένταξη σε ένα κόμμα».
Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο εκδοτικός οίκος «Εύμαρος», ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» και η περιφερειακή παράταξη «Βόρειο Αιγαίο- Γόνιμη Γραμμή», εκτός του Μανώλη Γλέζου, μίλησαν μεταξύ άλλων, η υποψήφια περιφερειάρχης Αγλαΐα Κυρίτση και ο υποψήφιος δήμαρχος Λέσβου Στράτος Γεωργούλας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου