Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Κατερίνα Παπαχρήστου - Κωσταρή : Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης με τον Συνδυασμό "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" (Απόστολος Βολιώτης)

Γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία, κατάγεται από την Hπειρο. Σπούδασε στην Αθήνα. Από το 1998 ζει στο Γέρακα με το σύζυγό της Α. Κωσταρή και τα 4 παιδιά τους. Είναι Εκπαιδευτικός-Γεωπόνος. Από το 2008 διδάσκει Τεχνολογία, Βιολογία και Eρευνητική Eργασία στο 1ο Γενικό Λύκειο Γέρακα. Οργάνωσε μαζί με τους μαθητές Θεατρική και Περιβαντολογική Ομάδα, καθώς και Oμάδα Aγωγής Yγείας. Η ίδια και η οικογένειά της είναι ανάδοχοι της Unisef και greenpeace.

Η ίδια πιστευει: 
Οτι όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες εξαιτίας των καταστροφικών πολιτικών που ακολουθούνται σε όλα τα επίπεδα (κυβερνητικό- δημοτικό- περιφερειακό)
Οτι δεν αρκεί μόνο η υπεύθυνη στάση και η ανάπτυξη πρωτοβουλιών στο χώρο εργασίας μας και στην οικογένεια μας, αλλά θα πρέπει όλοι μας να ενεργοποιηθούμε και να διεκδικήσουμε από κοινού αυτά που ανήκουν σε μας και τα παιδιά μας.
Οτι πρέπει επιτέλους να διώξουμε κυριολεκτικά και μεταφορικά, όλους τους επαγγελματίες πολιτικούς και τα συμφέροντα που αυτοί εξυπηρετούν σε τοπικό και προσωπικό επίπεδο.

Με τη συμμετοχή της στις Δημοτικές εκλογές, θέλει να βοηθήσει και να διεκδικήσει μαζί με όλους ένα Δήμο που θα είναι στην υπηρεσία των δημοτών του και ειδικά της νεολαίας που αποτελεί το μέλλον του τόπου μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου