Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Στρακαντούνα- Σφακάκη Βασιλική: Η Βαλτινή που πρωτοστατεί στην κοινωνία του Ζωγράφου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου
Βιβλιοθηκονόμος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Γεννήθηκε το 1962 στο Ανοιξιάτικο Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και ζει στου Ζωγράφου από το 1974. Είναι παντρεμένη με το Μιχάλη Σφακάκη, μαθηματικό και έχουν δυο κόρες, την Ασπασία, φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Αγλαΐα, μαθήτρια Λυκείου.

Είναι πτυχιούχος Θεάτρου, Βιβλιοθηκονομίας, Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Επιστήμη της Πληροφόρησης. Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ως βιβλιοθηκονόμος, είναι υπεύθυνη των Βιβλιοθηκών της Νομικής Σχολής και έχει επιστημονικό και ερευνητικό έργο σε θέματα οργάνωσης και διαχείρισης γνώσης. Είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και συνεργάζεται με την Επτανησιακή Λαϊκή Σκηνή και το Θέατρο τση Ζάκυνθος.


Το 2010 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Ζωγράφου με το “ΜΑΖΙ για την Πόλη μας”. Είναι Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του ΔΣ του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού.

Συμμετέχει ενεργά στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες και στη ζωή της πόλης, μέσα από πολιτικές οργανώσεις, σωματεία, συλλόγους, δίκτυα αλληλεγγύης.
Περισσότερα:
Το φάντασμα της ανεργίας πάνω από τα ΑΕΙ-ΤΕΙ
«Προεκλογική» πολιτιστική άνοιξη και στου Ζωγράφου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου