Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μανωλεδάκης Θεόδωρος: Δύναμη Πολιτών Ν. Χαλκιδώνα- Ν. Φιλαφέλεια

Γεννήθηκα το 1957 στη Ν. Φιλαδέλφεια, όπου κατοικώ μέχρι σήμερα (Νέα
Μάδυτος). Κατάγομαι από τα Χανιά της Κρήτης.
Σπούδασα Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στα ΤΕΙ Πειραιά.
Εργάζομαι ως Μηχανικός στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 
Είμαι παντρεμένος με τη Τέτη Τσιατσούλη-Μανωλεδάκη ιδιοκτήτρια του κέντρου προσχολικής αγωγής " ΗΛΙΟΣ " και έχω μία κόρη μαθήτρια του 2º Λυκείου Ν. Φιλ/φειας.
Οργανώθηκα από μαθητής του Γυμνασίου στη ΠΑΜΚ και στη συνέχεια την ΠΑΣΠ και την ΠΑΣΚ και αντιστάθηκα σε κάθε κινητοποίηση της εξουσίας ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα και τα εργατικά κεκτημένα.
Σε τοπικό επίπεδο έγινα μέλος στην Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, από όπου αποχώρησα το 1989 λόγω πολιτικών διαφωνιών μετά την πολιτική του μετάλλαξη.
Συνέχισα να ενεργοποιούμαι σε τοπικό, συνδικαλιστικό και κοινωνικό επίπεδο, στο χώρο της ευρύτερης αριστεράς και σε συνεργασία με συντρόφους ανεξάρτητα από την κομματική τους ένταξη
.

Έχω εκλεγεί στο Δ/Σ του τρίτου Συνοικιακού Συμβουλίου (Ν. Μάδυτος). Δραστηριοποιήθηκα συνδικαλιστικά ως μέλος των ΔΣ στο χώρο της ΓΓΑ και της Ομοσπονδίας του Υπ. Πολιτισμού. Πήρα επανειλημμένα μέρος στα συνέδρια της Ομοσπονδίας και της ΑΔΕΔΥ.
Συμμετείχα στην ίδρυση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) και ήμουν οργανωμένος σε αυτό μέχρι πριν από τις τελευταίες εκλογές και την απόφαση για συνεργασία με τον Παπαθεμελή οπότε και αποχώρησα.
Έκτοτε συμμετέχω στον μεν χώρο δουλειάς στην "Αυτόνομη Παρέμβαση", σε δε τοπικό επίπεδο ενεργοποιούμαι με τη "Λαϊκή Συνέλευση".
Είχα και εξακολουθώ να έχω ενεργή συμμετοχή και οργανωτική δράση στους αγώνες για την απαλλαγή από τα μνημόνια και την ανατροπή των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου