Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το ΚΚΕ και στον Δήμο Χαιδαρίου.

Όπως γράψαμε εχθές, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της υπερψήφισης της Λαϊκής Συσπείρωσης και του Μιχάλη Σελέκου πλευρό του. Την πολιτική της επιλογή για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών στο Χαϊδάρι, ανακοίνωσε ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης, Γιώργος Μαλιώτης, στη διάρκεια χθεσινής κομματικής εκδήλωσης για τις Ευρωεκλογές, στο Παλατάκι.

Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

«Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Χαϊδαρίου ψηφίζει τη "Λαϊκή Συσπείρωση", στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Χαϊδάρι. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα υπάρξουν τεράστια πολιτικά διακυβεύματα για την πόλη μας. Θεωρούμε ότι η "Λαϊκή Συσπείρωση", με βάση την πολιτική της φιλοσοφία, θα υπερασπιστεί τη δημοτική περιουσία και το δημόσιο πλούτο, λ.χ τα μεγάλα ζητήματα όπως του Σκαραμαγκά, του Στρατοπέδου, του Ποικίλου Όρους κ.τ.λ. Θα υπερασπιστεί το δημόσιο χαρακτήρα των κοινωνικών δομών. Θα υπερασπιστεί μια διαχείριση των απορριμμάτων, που δεν θα υπαγορεύεται από συμφέροντα μεγαλοεργολάβων. Θεωρούμε ότι θα προωθήσει και θα ενισχύσει τη δημοκρατία, τη διαφάνεια και τη συμμετοχή. Θα ήταν καταστροφικό για την πόλη, να αναλάβει τη δημοτική αρχή η δημοτική παράταξη "Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι" των Μποζίκα - Χαλκιά, η οποία στην ουσία αποτελεί συνέχεια της δημοτικής αρχής της διοίκησης Μαραβέλια, είναι εξαρτημένη από τη διαπλοκή, τις πελατειακές σχέσεις και τα συμφέροντα. Η υποστήριξη της "Λαϊκής Συσπείρωσης", συμβάλει στην προσπάθεια μας για ενότητα στη δράση της Αριστεράς, απέναντι στις πολιτικές κοινωνικής καταστροφής».


"Οι αγώνες πρέπει να είναι ακόμα πιο δυνατοί"

 
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχοςΘεόδωρος Σπηλιόπουλος απευθυνόμενος στους συναγωνιστές του, είπε τα εξής: «Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι, δώσαμε έναν ωραίο αγώνα, όλοι μαζί. Τιμήσαμε την υπογραφή που βάλαμε, κάτω από το ψηφοδέλτιο με τους 66 ανθρώπους που είπαν ότι μπαίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Μαζί με τις 500 υπογραφές των ανθρώπων που μας υποστήριξαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δώσαμε έναν αγώνα πεισματώδη με αποφασιστικότητα, βάζοντας τα προγραμματικά στοιχεία για τα ζητήματα που θέλουμε να αλλάξουμε στην πόλη. Πάρα πολλοί συμπολίτες μας μάς εμπιστεύτηκαν και με τη ψήφο τους σε αυτό τον αγώνα. Αυτό που θέλω να πω, εκφράζοντας την ομόθυμη απόφαση και την προσωπική μου άποψη, είναι ότι αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί στα μεγάλα ζητήματα της πόλης, αλλά και τους μεγάλους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Εκεί θα είμαστε μαζί και θα συμμετέχουμε. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν αυτόν τον αγώνα. Η ζωή συνεχίζεται, άλλα οι αγώνες πρέπει να είναι ακόμα πιο δυνατοί».
xaidarisimera.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου