Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ζωγράφου: Ιωάννα Τσιαπαρίκου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Καλλίρη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στου Ζωγράφου. Κατάγεται από παλιά Ζωγραφιώτικη οικογένεια, με βαθιές ρίζες στην πόλη από τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια. Κόρη του Αθανασίου Τσιαπαρίκου, με καταγωγή από το Διχώρι-Φωκίδας, οποίος συνέβαλε στα κοινά με αναπτυγμένη δράση στον τομέα των αθλητικών σωματείων και της Μαγδαληνής Μουσέτη, με καταγωγή από το Στελί-Ευδήλου-Ικαρίας.

Σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ειδικεύθηκε με μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά και Διεθνείς Μεταφορές στο University of Wales-Cardiff. Πρόσφατα ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εξειδίκευση σε θέματα σχετικά με την απασχόληση, την ανεργία και την ανάπτυξη σταδιοδρομίας. Έχει δημοσιεύσει άρθρα και ανακοινώσεις σε επιστημονικά περιοδικά και διεθνή συνέδρια.

Έχει εργαστεί ως οικονομολόγος στην ναυτιλιακή εταιρεία “Athenian Sea Carriers”, ενώ από το 2003 εργάζεται στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, όπου διορίστηκε μέσω πανελληνίου διαγωνισμού ΑΣΕΠ. Ειδικεύτηκε σε ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα, τα οποία εισηγείται σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Από το 2010 είναι μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΙΚΑ και κατέχει τη θέση της Αν.Γενικής Γραμματέως.

Το 2010 εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Κώστα Καλλίρη. Διετέλεσε Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής, καθώς και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού στην Α΄Δημοτικού.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της και στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της ο Δήμος κατόρθωσε με ορθολογική διαχείριση των διατιθέμενων πόρων την ομαλή λειτουργία όλων των σχολείων της περιοχής. συνέβαλε :
Στην επαρκή θέρμανση σε όλα τα σχολεία του δήμου.
Στην αποπληρωμή όλων των χρεών και οφειλών.
Στα καθαρά σχολεία.
Στα δωρεάν Ξενόγλωσσα βιβλία.
Στις ανακαινίσεις, αναμορφώσεις και έργα υποδομών στα σχολεία της πόλης.
Στην αναβάθμιση εργαστηριών ηλεκτρονικών υπολογιστών, αγορές φωτοτυπικών μηχανημάτων, προτζέκτορες και μέσα σύγχρονης διδασκαλίας.
Στη διοργάνωση  εορταστικών  εκδηλώσεων, ημερίδων, θεατρικών και μουσικών  παραστάσεων.

Οπως λέει..
Επιθυμία μας ήταν και είναι να καλλιεργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον, στο οποίο τα παιδιά μας θα διαμορφώσουν χαρακτήρες ικανούς να ανατάξουν τη χώρα μας. Επιθυμία μου είναι να συμβάλλω με τις γνωσεις, την εμπειρία και τη διάθεση χρόνου να ξαναγίνει ο Δήμος Ζωγράφου το πρότυπο των Δήμων. Ολες μου τις δυνάμεις

Ζητώ την ψήφο σας για:
Δήμο με Κοινωνικό πρόσωπο, με Κοινωνική Αλληλεγγύη, για τους ανέργους, τους χαμηλόμισθους και τους ανθρώπους με ανάγκη.

Δήμο με Αναβαθμισμένα Δημόσια Σχολεία, με ποιοτικούς Δημόσιους Παιδικούς Σταθμούς, με Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών.
Δήμο με Ανάπτυξη και Φροντίδα για τους εργαζόμενους και επαγγελματίες της περιοχής.
Δήμο χωρίς κυκλοφοριακά προβλήματα, με σύγχρονα μέσα μεταφοράς (μετρό), χωρίς προβλήματα στάθμευσης (φθηνά δημοτικά πάρκινγκ).
Δήμο στραμμένο στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.
Δήμο με ελεύθερους χώρους παιχνιδιού, περιπάτου και πρασίνου.
Δήμο με διαφάνεια, ευθύνη, νοικοκύρεμα και συνεχή διεκδίκηση.

Ιωάννα Αθανασίου Τσιαπαρίκου
Διδάκτωρ Οικονομικών
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Καλλίρη
Τηλ. 6930 646489

e-mail: jtsiaparikou@gmail.com 
Facebook: Ιωάννα Τσιαπαρίκου 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου