Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση για Ευρωεκλογές και β' γύρο εκλογών Τ.Α., Πολιτικό Συμβούλιο Σοσιαλιστικού Κόμματος

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Στις 25 Μαΐου, διεξάγονται οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Καλούμε κάθε Δημοκράτη και Προοδευτικό πολίτη να στηρίξει έμπρακτα με τη ψήφο του το ψηφοδέλτιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος που συγκροτούν πολίτες με ξεχωριστή διαδρομή στο χώρο της εργασίας, της επιστήμης, της κοινωνίας, των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων.
Κόμμα αυτόνομο και αυτοτελές με σαφείς προοδευτικές αξίες και αρχές.
Ταυτόχρονα, διεξάγεται και ο δεύτερος γύρος των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών. Είναι κρίσιμο να επιλέξουμε προοδευτικές και δημοκρατικές παρατάξεις και πρόσωπα που διακρίνονται για την πολιτική αρχών και για την έντιμη άσκηση των καθηκόντων τους.
Μπορούν και πρέπει οι εκλογές αυτές να αποτελέσουν την αφετηρία για πολιτικές εξελίξεις που θα απαλλάξουν τη χώρα από τις δυνάμεις του μνημονιακού και νεοφιλελεύθερου κυβερνητικού συνασπισμού.
Να οδηγήσουμε με τη ψήφο μας σε πολιτική ήττα την νεοφιλελεύθερη πολιτική και στην αντιπολίτευση τις πολιτικές δυνάμεις που την ψήφισαν, την στήριξαν, την εφάρμοσαν και συνεχίζουν, παριστάνοντας –σε ένα θέατρο του παραλόγου- ότι σώζουν τη χώρα.
Το κυρίαρχο ζήτημα την επομένη των εκλογών αυτών, θα είναι η πολιτική ήττα της μνημονιακής συγκυβέρνησης Α. Σαμαρά και Β. Βενιζέλου.
Η χώρα μας χρειάζεται μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία.
Έχουμε τη δυνατότητα ως λαός και ως χώρα να βαδίσουμε σε μια δημοκρατική και προοδευτική λύση, με σχέδιο και προοπτική.
Αφήνουμε στην άκρη την απάθεια.
Από την ψήφο όλων μας, εξαρτάται η πορεία της χώρας και της Ε.Ε.
Με γνώση, συνέπεια, αξιοπιστία.
Ως πολίτες, έχουμε το λόγο. Οι αρχές ασκούνται έμπρακτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου