Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αλ. Τσίπρας: «Σύντομα η ΕΡΤ θα επιστρέψει»!

Το άνοιγμα της ΕΡΤ υποσχέθηκε, μέσω του Twitter, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα μετά την μαύρη επέτειο για το λουκέτο.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Σύντομα η ΕΡΤ θα επιστρέψει στην υπηρεσία της δημοκρατίας και του λαού» ποστάροντας μαζί και μία φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει κόσμο που εργάζεται στο ERTOpen.

Χθες ο κ. Τσίπρας μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μπροστά στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, με αφορμή τον ένα χρόνο από το κλείσιμο της ΕΡΤ. «Πριν από ένα χρόνο είχαμε αντιδημοκρατική εκτροπή και πραξικόπημα με το κλείσιμο της ΕΡΤ» δήλωσε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Μετά από ένα χρόνο γνωρίζουμε ότι φίμωσαν την ΕΡΤ γιατί έτσι το ζήτησαν οι τεχνοκράτες της Τρόικας, για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα, γιατί δεν αντέχουν την πλουραλιστική ενημέρωση».

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για ένα κακέκτυπο «τύπου ΥΕΝΕΔ» που αντικατέστησε την ΕΡΤ, δίνοντας την υπόσχεση ότι «σύντομα η ΕΡΤ θα επιστρέψει στην υπηρεσία της δημοκρατίας και της πλουραλιστικής ενημέρωσης».
 
 http://www.toxwni.gr/ellada/item/19343-fotografia-al-tsipras-syntoma-i-ert-tha-epistrepsei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου