Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Άθλια επίθεση του Μαστοράκη - που έκανε καριέρα επί Χούντας - σε Αλεξίου και ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεσιτάλ αθλιότητας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πραγματοποίησε o Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος επιτίθεται στη Χαρούλα Αλεξίου για τη συναυλία που έδωσε υπέρ των απολυμένων καθαριστριών.

Συγκεκριμένα γράφει:

«ΧΑΡΟΥΛΑ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ Πολύ εντυπωσιακό το τέχνασμα της Χαρούλας Σύριζα να ενταχθεί στη μηχανή προπαγάνδας που ασχολείται (και μας απασχολεί) μήνες τώρα με τις απολυμένες καθαρίστριες. Το κόκκινο κομματικό γάντι (οι καθαρίστριες χρησιμοποιούν κίτρινα) και η συνθηματολογία («απόψε είμαστε ολες καθαρίστριες»), της έφεραν ογκώδη δημοσιότητα σε εποχή ισχνών αγελάδων και ίσως είναι καιρός άλλες Χαρούλες, εκπεσούσες των προβολέων και των μυθικών μεροκάματων, να κάνουν το ιδιο για άλλους απολυόμενους. Π.χ. συναυλία Γιάννη Πάριου για τους ανέργους της Imaco και του Λυμπέρη. Συναυλία Μαζωνάκη για τους ανέργους του Alter. Η Δήμητρα Γαλάνη για τις άνεργες μοντέλες. Ο Νότης Σφακιανάκης για τους ανέργους Χρυσαυγίτες. Γενικώς, δηλαδή, να έχουμε μια συναυλία την ημέρα ώστε αφού ο άρτος δεν είναι δωρεάν, να είναι τουλάχιστον το θέαμα. Ίσως μάλιστα ο υπερβολικά ενορχηστρωμένος συριζαγωνας των «καθαριστήριων» να καθαρίσει και για άλλες ελάχιστες κατηγορείς εργαζομένων που θα ήθελαν να είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι: Οδηγοί ταξί, εμποροϋπάλληλοι, μικροπωλητές, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι. Αν το δικαιούνται οι καθαρίστριες, γιατί όχι και οι άλλοι;».


Δεν θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο από έναν παρουσιαστάκο, ο οποίος έκανε καριέρα επί Χούντας, ανακρίνοντας τους φοιτητές σε τηλεοπτικό χρόνο, σε διατεταγμένη υπηρεσία και κατόπιν εντολών που δεχόταν από το σκυλολόι των Συνταγματαρχών μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί με τα έργα και τις ημέρες του Νίκου Μαστοράκη επί Χούντας

http://www.periodista.gr/xfiles/item/12822.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου