Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Άνεργα, χαμηλόμισθα "γίδια" κάνουν πορεία υπέρ του Μαρινάκη....Δεν έχει πάτο το χάλι μας!

Επειτα από τις αποκαλύψεις ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης

Περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 7, του Συνδέσμου Βετεράνων και της ΠΕΦΟ, βγήκαν στους δρόμους το βράδυ της Δευτέρας και διαδήλωσαν ειρηνικά, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα στήριξης στον Βαγγέλη Μαρινάκη, έπειτα από τις αποκαλύψεις ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης.


Με συνθήματα και πανό στα χέρια οι οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ζητώντας να μπει ένα τέλος στη στοχοποίηση του προέδρου της ομάδας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.



«Κάτω τα χέρια από τον πρωταθλητή. Από εδώ και πέρα καμία ανοχή», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν στη συγκέντρωση, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τις πορείες διαμαρτυρίας υπέρ του κ. Μαρινάκη.


Σημειώνεται ότι στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και οι Σύνδεσμοι της ΠΕΦΟ εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το «σχέδιο δολοφονίας» σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη και κάλεσαν τους φίλους του Ολυμπιακού να «θωρακίσουν» ακόμη περισσότερο την αγαπημένη τους ομάδα.


Από το "Πρώτο θέμα".....


Σχόλιο Α.Α.: Λοιπόν, όσοι θεωρούν ότι ο τίτλος είναι προσβλητικό, να τους επισημάνουμε ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα αντίληψης της κατάντιας που δείχνει το παραπάνω άρθρο.......Είπε ο Κικίλιας ότι ο Μαρινάκης ήταν "στόχος" τρομοκρατών, αυτός ο καλός άνθρωπος με τους 20 φουσκωτούς γυ΄ρω-γύρω του, με την χρυσαυγίτικη Θύρα 7 (σε ότι αφορά αυτούς που την ελέγχουν), και βγήκαν τα ζώα να διατρανώσουν την στήριξη τους......Μετά από εντολή του γραφείου Δημοσίων σχέσεων του Μαρινάκη, προφανώς!


Γίδια λοιπόν, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είτε είναι άνεργοι, είτε χαμηλόμισθοι, δεν έχουν ήλιο στην μοίρα και αφού βρήκαν διάφορες δικαιολογίες στο παρελθόν για να μην κατέβουν σε μία απεργία, σε μία κινητοποίηση ενάντια στην κυβέρνηση που τους εξαθλιώνει, βρήκαν την "δύναμη" να βγουν για να δηλώσουν "λατρεία' στον Βαγγέλη Μαρινάκη!!


Δεν έχει πάτο το χάλι μας.....


Miltos @miltostr
Το χρυσαυγίτικο «Φωτιά και τσεκούρι», τυχαία, στη σημερινή πορεία των προβάτων του Πειραιά...
"πορεία στήριξης για τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά"


Βέβαια δεν βλέπουμε κάνα πανό ενάντια στην "τρομοκρατία"......Ενάντια στην συκοφαντία είναι ένα ορατό......Δηλαδή, τα γίδια δεν τους ενόχλησε η στοχοποίηση Μαρινάκη από τους "τρομοκράτες", αλλά η στοχοποίηση του από τις Εισαγγελικές Αρχές που τον θεωρούν βασικό ύποπτο για σύσταση εγκληματικής συμμορίας στο ποδόσφαιρο!
 
 
 
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/2014/10/blog-post_742.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου