Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !...

 Απ΄ ό,τι φαίνεται η «χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας» δεν έχει, μόνο, τους πολιτικούς που της αξίζουν, αλλά και τους «τρομοκράτες» που της πρέπουν ! Πως θα μπορούσε νάναι διαφορετικά ;

Ο συναγωνισμός στην προχειρότητα, την ανικανότητα και τη γελοιότητα πάει σύννεφο και η, όποια, απόπειρα, ανάδειξης του …νικητή φαντάζει δυσκολότατο εγχείρημα…

Τα των πολιτικών έχουν πολυγραφεί κι είναι πασίγνωστα, ενώ τα των «τρομοκρατών» έρχονται κατά δόσεις και αποκαλύπτουν μιαν άλλη ομάδα, εξ ίσου, ρεζίληδων.

Στη ΓΑΔΑ δημοσιογράφος για ρεπορτάζ της για το λιμενικό σώμα

Φωτογραφία: Μενέλαος Μυρίλλας/FosPhotos

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε η δημοσιογράφος, Πόπη Χριστοδουλίδου για τη κατηγορία διαρροής μυστικών εγγράφων σε ρεπορτάζ τη, ενώ οι συγκεκριμένες πληροφορίες είχαν δημοσιευθεί σε ΦΕΚ, όπως αναφέρει το «Κόκκινο».
Η δημοσιογράφος οδηγήθηκε στα γραφεία της ασφάλειας στη 13.30 κατόπιν εντολής της προϊσταμένης της εισαγγελίας Παναγιώτας Φάκου με τη κατηγορία διαρροής στρατιωτικών μυστικών.
Η κατηγορία αφορά δημοσίευμά της δημοσιογράφου στο μπλοκ peiratikoreportaz.blogspot.gr σύμφωνα με το οποίο βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος συμμετέχουν στη φύλαξη ευαίσθητων χώρων μαζί με την αστυνομία παρά το γεγονός ότι ο νόμος δεν προβλέπει κάτι τέτοιο.

Διαχρονικά…

Λιλιάνα Δρίτσα
Όταν τα περιθώρια στενεύουν

Όταν τα δεσμά γίνονται αφόρητα

Όταν οι δυνάστες αποθρασύνονται

Όταν το δίκιο δεν βρίσκει χώρο να σταθεί

Όταν οι πολλοί υποτάσσονται

Όταν οι λίγοι πατάσσονται

Το καθήκον ενός επαναστάτη

Είναι να αγωνίζεται για την ελευθερία

Των άλλων

Και τη δική του…
http://aristeroblog.gr/node/2303

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Στο στόχαστρο» τα κοινωνικά προβλήματα

Τα κοινωνικά προβλήματα θέτει ως προτεραιότητα ο 34χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθήναίων, ενώ επισημαίνει την ανάγκη να δοθεί ο λόγος στον νέο κόσμο που, όπως λέει, νιώθει ότι συνθλίβεται στις μυλόπετρες της κρίσης.

«Οκτώ χρόνια μετά (σσ. την υποψηφιότητα Τσίπρα), η υποψηφιότητά μου συμβολίζει ότι υπάρχει ένας νέος, κυρίως, κόσμος που νιώθει να συνθλίβεται στις μυλόπετρες της κρίσης και θέλουμε να δώσουμε λόγο σ' αυτό τον κόσμο, σ' αυτούς τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους και σε όσους νιώθουν σ' αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ότι θέλουν να έχουν λόγο και έκφραση σ' αυτά που συμβαίνουν και αφορούν τη δική τους ζωή» σημείωσε ο κ. Σακελλαρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.