Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Κινήσεις πανικού από τη Ν.Δ., τα βάζει με την τρόικα

O Σαμαράς διαμηνύει ότι δεν υποχωρεί αναφορικά με το μέρισμα από το «πλεόνασμα», ενώ μπροστά στο ορατό ενδεχόμενο συντριβής, στελέχη της Ν.Δ. επιτίθενται στην τρόικα, την ώρα που έχει διαμηνυθεί ότι ώς την Κυριακή η κυβέρνηση πρέπει να πει «ναι» σε όλα

Στην απόφαση για διανομή μέρους του πρωτογενούς πλεονάσματος σε ενστόλους, χαμηλοσυνταξιούχους και αδύναμες κοινωνικές ομάδες φέρεται πως επιμένει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Η τρόικα χθες Τρίτη έβαλε «φρενο» στη διανομή του πλεονάσματος του 2013, με στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών να αποκαλύπτει ότι δεν έχει υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές για το δημοσιονομικό κενό του 2014.

Ποταμός Γουλιμής


Τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές το «ποτάμι» του κ. Σταύρου Θεοδωράκη βρίσκεται στο 10%! Και η στάθμη ανέρχεται!! Ώσπου να τελειώσετε την ανάγνωση αυτού του πονήματος το ποτάμι θα έχει φτάσει στο 20% !!! Νιαγάρας ο Σταύρος.
Το κόμμα που εμετρήθη (δημοσκοπικώς) πριν καν να γεννηθεί, που εμετρήθη χωρίς καν να ζυγισθεί, εισβάλει ορμητικό στην πολιτική σκηνή όπως ο χείμαρος του Ποδονίφτη, όταν έχει βρέξει καρέκλες, και απειλεί να σαρώσει ό,τι σάπιο το γέννησε.

Έτσι, χωρίς ιδρυτική διακήρυξη, χωρίς καταστατικό, χωρίς ιδεολογία , χωρίς πρόγραμμα – κάτι δηλαδή σαν εκπομπή της Μαρίας Ρεζάν χωρίς τη Μαρία Ρεζάν – ο φουσκωμένος ποταμός Σταύρος διαβαίνει τον Γρανικό κι απειλεί να φθάσει ως τα Γαυγάμηλα σαρώνοντας στο διάβα του το σάπιο κατεστημένο στο οποίον τόσα χρόνια σύχναζε (δεν θα πω ανήκε, διότι είναι βαρειά κουβέντα, και τις βαρειές κουβέντες ο Σταύρος δεν τις σηκώνει). Για παράδειγμα : ποιός Σημίτης; ποιός Γιωργάκης; πού τους είδα, πού τους ξέρω! – ίσως να με ξέρουν εκείνοι! Πρόβλημά τους,
«εγώ δεν είμαι υποχείριο» λέει ο Σταύρος. «Εγώ είμαι επιτυχημένος δεν είμαι λούζερ, ποιανού να γίνω υποχείριο;».