Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: Χρειαζόμαστε μιαν άλλη κατεύθυνση

Την άποψη, οτι ο κόσμος θέλει να βγει η χώρα απο την κρίση και να βαδίσει σε έναν διαφορετικό δρόμο, καθώς ήδη λόγω κρισης έχει εξαθλιωθεί μεγάλο μέρος της κοινωνίας, εξέφρασε ο Στέφανος Τζουμάκας, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 90,1 και στη Βίλιαν Στασινού. Ο πρόεδρος του "Σοσιαλιστικού Κόμματος" σημείωσε πως οι αγορές έχουν βρει στην Ελλάδα υποταγμένους πολιτικούς, ενώ χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως τη νέα δεξιά.
Σταχυολογώντας τις εξαιρετικά σοβαρές επιπτώσεις της κρίσης, σημείωσε πως για πρώτηφορά Κυβέρνηση μετά τον εμφύλιο μείωσε τον εθνικό πλούτο της χώρας, έκλεισε 200.000 επιχειρήσεις, μείωσε το εισόδημα στους πολίτες και αύξησε την ανεργία. Επίσης, "έδιωξαν 150.00 νέους".
Χαρακτήρισε ακόμη, "ΕΛΙΑ" και "ΠΟΤΑΜΙ" ως "αγροτουρισμό, ενώ υπογράμμισε πως "θέλουμε δημόσια υγεία και παιδεία, αλλά και ασφάλιση. Χρειαζόμαστε μιαν άλλη κατεύθυνση" είπε.

«ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ» ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΕΛΙ

«Συστηματικά και αδιαλείπτως» για πάνω από δύο ώρες υπέβαλαν «σε βασανιστήρια» οι 15 σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας Σερρών τον βαριποινίτη Ιλί Καρέλι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συνέταξε η ανακρίτρια Σερρών Γεωργία Τουτουντζή. Από τα χτυπήματα αυτά επήλθε στο τέλος ο θάνατός του.

Στο κατηγορητήριο αναφέρονται ονομαστικά και οι 15 σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Πρόκειται για 12 φύλακες, έναν αρχιφύλακα, έναν υπαρχιφύλακα και έναν υπάλληλο εξωτερικής φρουράς.

Προκειμένου να καταστήσουν ακόμη πιο επώδυνα τα χτυπήματά τους έριχναν νερό στον κρατούμενο, προκειμένου να τον τιμωρήσουν για τη δολοφονία του συναδέλφου τους, Γιώργο Τσιρώνη, στις φυλακές Μαλανδρίνου, σημειώνεται επίσης.

O ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΦΑΗΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ανακοίνωση του Φαήλου Κρανιδιώτη ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ στις εκλογές του Μαΐου. Με αφορμή την ανακοίνωση του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά και παραπέμποντας σε παλαιότερες δηλώσεις του κ. Κρανιδιώτη για τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κουμουνδούρου εξαπολύει σκληρή επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό, τον οποίο και αποκαλεί αρχηγό της δεξιάς δράκας που διοικεί τη Νέα Δημοκρατία.

Κι ύστερα ψάχνουμε να βρούμε αν ο Μπαλτάκος ήταν ο μοναδικός ακροδεξιός στο περιβάλλον Σαμαρά. Στην πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς είναι ο επικεφαλής της ακροδεξιάς δράκας που διοικεί την ΝΔ, τονίζεται στη σχετ ική ανακοίνωση.

Ακολουθεί το πλήρες σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Φαήλου Κρανιδιώτη στις Ευρωεκλογές:

«Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις “σφαίρες” μου για τον αληθινό αντίπαλο»

«Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ’ αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες».

Αυτός ο άνθρωπος, σύμβουλος του Πρωθυπουργού, ανακοίνωσε σήμερα στο Μega πως θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ. Κι ύστερα ψάχνουμε να βρούμε αν ο Μπαλτάκος ήταν ο μοναδικός ακροδεξιός στο περιβάλλον Σαμαρά. Στην πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς είναι ο επικεφαλής της ακροδεξιάς δράκας που διοικεί την ΝΔ».

http://kartesios.com/?p=159577