Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Γιώργος Κρητικός. Και πάλι μαζί

Μετά από χρόνια μη ενεργούς συμμετοχής στα δρώμενα του Δήμου, αλλά πάντα ενήμερος για τα ζητήματα και τις πολιτικές, ζητώ και πάλι την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας με τον συνδυασμό του Αντώνη Πέττα, απαρτιζόμενο από ενεργούς πολίτες που αγαπούν το Δήμο και νοιάζονται για τα προβλήματα και τη Λύση τους
 Η Τοπική Αυτοδιοίκηση όλοι γνωρίζουμε πως ήταν σφιχτά εναγκαλισμένη με τους κομματικούς σχηματισμούς, που πολλές φορές εμπόδιζε την εύρυθμη λειτουργία της, διαπλεκόμενη με τοπικά και υπερτοπικά συμφέροντα.
Σήμερα όλοι λένε και θα πουν ότι είναι ανεξάρτητοι και ακομμάτιστοι, όμως οι παρεπιδημούντες στην Ιερουσαλήμ και υποψιασμένοι πολίτες γνωρίζουν. Στην πράξη εμείς έχουμε αποδείξει από την εποχή που ήμασταν αντιπολίτευση ποιοι είναι πραγματικά διαλεκτικοί με δημιουργική για το Δήμο σκέψη.

Τα τελευταία χρόνια πέρασαν από μια Άοσμη, Άχρωμη, και Άγευστη τετραετία Διοικητικής Απραξίας και ραθυμίας, λόγω αδυναμίας της Διοίκησης να δώσει λύση στα μεγάλα και μικρά προβλήματα  του Δήμου, είτε λόγω αγνωσίας των προβλημάτων, είτε λόγω ευθυνοφοβίας και αδυναμίας πολιτικής.

Το Πατιόπουλο στου Ζωγράφου: Νίκος Βουκελάτος, eίναι γιος της χωριανής μας Μαρίας Ζαπαντιώτη

Ο στρατός των ΗΠΑ έχει σχέδιο δράσης για επιδρομή ζόμπι! - Σχέδιο Ζ για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Πέτρος Κηπουρόπουλος

Ναι, καλά… Εσύ μπορεί να βλέπεις το Walking Dead και τις λοιπές ζομποταινίες σου από τον καναπέ του σαλονιού σου και να γελάς με τα όσα τραβάνε οι δύσμοιροι Αμερικάνοι, όμως για έλα στη θέση τους… ΟΚ, η Ελλάδα δεν κινδυνεύει (με εξαίρεση μια-δυο εγχώριες παραγωγές, πότε η χώρα μας απειλήθηκε από ζόμπι, ε;) όμως στις ΗΠΑ έχουν πλέον συμφιλιωθεί με το ενδεχόμενο της περίφημης «αποκάλυψης των ζόμπι» (zombie apocalypse). Τόσο που μέχρι κι ο στρατός έχει ειδικό σχέδιο για αυτή την περίπτωση!

Το σχέδιο αυτό, που λες, έχει την κωδική ονομασία CONOP 8888-11 Counter-Zombie Dominance και αν νομίζεις ότι σου κάνουμε πλάκα, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς. Συνετάχθη μερικά χρόνια πριν κατά τη διάρκεια άσκησης στην Omaha της Nebraska, έστω κι αν προέκυψε από τη διάθεση των υψηλόβαθμων στελεχών των Αμερικανικών Δυνάμεων που λάμβαναν μέρος στην άσκηση «να προστατευθούν πολίτες από μία πάσης φύσεως επίθεση μέσω ενός δημιουργικού τρόπου». Ε, και δεδομένου ότι οι πυρηνικές επιθέσεις ήταν πολύ… ντεμοντέ, τα ζόμπι ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε!

Δημήτρης Διονυσόπουλος : Με την "ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ-Αγαπώ Ζωγράφου


Ο μπούσουλας είναι που γέρνει ή το καράβι;



Μαρία Τριαντοπούλου



Έχω δηλώσει και παλαιότερα ότι καλώς ή κακώς (κακώς πολύ πιθανά) είμαι, αν όχι απόλυτη οπαδός, τότε σίγουρα εθισμένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα στη ιντερνετική βόλτα σε διάφορα sites αλλά και blogs.

Είναι σαν να έχεις μπει σε ένα από εκείνα τα παλαιοπωλεία που η σαβούρα κάθεται παρέα με κάτι πολύ καλό, με έναν θησαυρό, και εσύ ψάχνοντας και ξεσκαρτάροντας, μπορεί, αν είσαι τυχερός, να τον ανακαλύψεις και να νιώσεις και ανακούφιση μάλιστα γιατί, στη περίπτωση του διαδικτύου, βλέπεις ότι υπάρχουν ακόμα άτομα εκεί έξω με τα οποία έχεις συνάφεια σκέψης, άποψης, συναισθήματος και, εν τέλει, ήθους. Και αυτό είναι ανακουφιστικό και απελευθερωτικό, άσε που είναι και λιγότερο μοναχικό, γιατι σου δίνεται η ελπίδα ότι μπορεί και να μην είσαι τόσο ο Λύκος της Στέππας όπως θεωρούσες μέχρι πρόσφατα.
Ο λόγος που τα λέω όλα αυτά σήμερα είναι γιατί, με την ευκαιρία των αυτοδικοιητικών κυρίως, εκλογών, κάποια τοπικά θέματα έχουν «μπει επί τάπητος» ή τέλος πάντων συζητούνται περισσότερο από ότι σε άλλες εποχές. Μέσα λοιπόν στα πολλά καλά, κακά και ευτράπελα με τα οποία μας βομβαρδίζουν τον τελευταίο καιρό διάβασα την ακόλουθη ανάρτηση ενός παλιού και καλού μου φίλου, και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, από τις Σπέτσες:

Κόλλιας Θοδωρής:ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με το συνδυασμό"ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ-Αγαπώ Ζωγράφου"

Επειδή τον γνωρίσαμε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, όπου σαν συνεργάτης του Φούρα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.  
Βιογραφικό Σημείωμα.
Γεννήθηκε στην Δάφνη Καλαβρύτων του Ν. Αχαΐας στις 26-07-1965, είναι παντρεμένος με την Φωτεινη Πουλακη και έχουν μια κόρη 8 χρόνων. Μένει στο Δήμο Ζωγράφου (Α.Ιλίσια ) με την οικογένειά του.

Απόφοιτος Λυκείου. Από τα μαθητικά του χρόνια συμμετείχε στα 5μελή και 15μελή συμβούλια του σχολείου του καθώς και σε φορείς κοινωνικού προβληματισμού και Συλλόγους.

Υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών - Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με αρμοδιότητα τον έλεγχο των επιχορηγήσεων προς τις δημοτικές επιχειρήσεις όλης της χώρας, άμεσος συνεργάτης της Διεύθυνσης Οικονομικών Ο.Τ.Α. του ΥΠ.ΕΣ.Α.κ Η.Δ.

Ειδικός συνεργάτης διοικητικής και αθλητικής υποστήριξης με αρμοδιότητα τις αθλητικές ομοσπονδίες του Υφ. Ανδρέα Φούρα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού 1996-2000.
Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και συνόδους της ΔΟΕ της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σόφτμπολ.