Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δ. Σειρηνάκης: «Ο Θεοδωράκης θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να με φτάσει!»

Με σημερινή έκτακτη συνέντευξή-παρέμβασή του σε γνωστό ελληνικό ανδρικό περιοδικό, ο αυτοκράτορας του σύγχρονου ελληνικού πορνό Δημήτρης Σειρηνάκης παίρνει επιτέλους θέση και εκφέρει αναλυτικά τη δικιά του άποψη σχετικά με τα πρόσφατα προεκλογικά σποτ του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για το σεξιστικό περιεχόμενο των οποίων ως γνωστόν ο Σταύρος Θεοδωράκης τις τελευταίες ώρες έχει κατηγορηθεί σφόδρα από πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής πολιτικής σκηνής.
Ο ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών Sirina Entertainment σε μία συνέντευξή του που σίγουρα θα συζητηθεί, εκφράζει την αναγνώριση και τον σεβασμό του στο πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για την φιλότιμη όπως λέει προσπάθειά του να προσαρμόσει σκηνικά τσόντας σε βίντεο με πολιτικό περιεχόμενο, ενώ δεν κρύβει την διάθεσή του για μελλοντική του συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε περίπτωση που ο γνωστός δημοσιογράφος και νυν πολιτικός αφήσει τους δισταγμούς και τολμήσει να εισάγει hardcore πορνογραφικό υλικό στα βίντεο με τα μηνύματα και τις θέσεις του κόμματός του.

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: «Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΑΜΕΣΑ»

Το νομοσχέδιο που θα καταστρέψει για πάντα την ελληνική ακτογραμμή (διαβάστε σχετικά εδώ, εδώ και εδώ) αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση, την οποία η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να εφαρμόσει ΑΜΕΣΑ. Αυτό απαντά ο Επίτροπος Οικονομικών της Κομισιόν Siim Kallas, αντικαταστάτη του Όλι Ρεν, σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου στις ευρωεκλογές, Νίκου Χουντή.

Ο Νίκος Χουντής, στην ερώτησή του, με βάση πληροφορίες από τα «ψιλά» των εφημερίδων, ότι, «κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα συζητήθηκαν θέματα χωροταξίας, πολεοδομίας, περιβάλλοντος, καθώς και θέματα που αφορούν στους υδάτινους πόρους», ζητούσε να μάθει από την Κομισιόν «ποια ήταν τα συγκεκριμένα θέματα που συζητήθηκαν για κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες και τι τελικά συμφωνήθηκε».

Η Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος, στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη!!!!

Από την καλύτερη δυνατή αφετηρία μπαίνει το ΠΑΣΟΚ στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του Κινήματος, στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου δήλωσε πως όλες οι δυνάμεις της δημοκρατικής-προοδευτικής παράταξης είναι συγκεντρωμένες, χωρίς αποκλεισμούς, παρεξηγήσεις και προκαταλήψεις, «γιατί η καρδιά της παράταξης είναι ζωντανή», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Βενιζέλος, επεσήμανε πως όταν η ιστορία είναι παρούσα είναι η δημοκρατική παράταξη που σηκώνει το βάρος και κερδίζει το δημοκρατικό και εθνικό στοίχημα.

ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ

Την υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελαρίδη στο δήμο της Αθήνας και την υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής στηρίζει το Σχέδιο Β του Αλέκου Αλαβάνου.
«Επειδή η αντίληψη μας είναι ότι το σημαντικό είναι η σύγκρουση και η μη υποταγή στην τρόικα, εμείς θα στηρίξουμε υποψηφίους που ούτε έχουν συμφωνήσει με τα μέτρα τα μνημονιακά, όπως εκφράζονται στην αυτοδιοίκηση, ούτε έχουν σιωπήσει. Με αυτήν την έννοια καταλαβαίνετε ότι η άποψή μας είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση στηρίζουμε Σακελλαρίδη και Δούρου» δήλωσε ο κ. Αλαβάνος στο Action 24.
Το Σχέδιο Β, σε ανακοίνωσή του για τις επαναληπτικές Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές αναφέρει ότι «θα υποστηρίξει αριστερές παρατάξεις που στο πρόγραμμά τους αναφέρεται ότι θα αντιταχθούν στην τρόικα και θα αγωνισθούν: Για να καταργήσουν τη “μεταρρύθμιση” του Καλλικράτη, να ξανανοίξουν οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και κέντρα υγείας, να ανήκουν στη δικαιοδοσία των Δήμων οι δημόσιοι και κοινόχρηστοι χώροι, παραλίες, και όχι να μεταβιβάζονται στην τρόικα και να πωλούνται αντί πινακίου φακής.»

πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Γιάννης Τόλιος: Το μοναδικό πλεόνασμα είναι αυτό της λιτότητας

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τόλιος υποστηρίζει ότι οι πολίτες συνειδητοποιούν πως η συνέχιση των πολιτικών της κυβέρνησης θα σημαίνει νέα δεινά.

Ως «πλεόνασμα λιτότητας» χαρακτηρίζει το πλεόνασμα που διαφημίζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ο διδάκτωρ Οικονομικών και υποψήφιος ευρωβουλευτών Γιάννης Τόλιος, σημειώνοντας πως χωρίς διαγραφή μέρους του χρέους της χώρας δεν θα υπάρξει βιώσιμη λύση.
Θεωρείτε πιθανό τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών να οδηγήσουν άμεσα σε εθνικές εκλογές;

«Όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. τόσο μεγαλύτερη γίνεται η αναντιστοιχία κυβέρνησης και λαϊκής βούλησης, άρα και η πίεση για προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Ασφαλώς οι δυνάμεις του συστήματος, εντός και εκτός της χώρας, δεν επιθυμούν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνουν «διάφορα», όπως το 2012 (πιέσεις ηγετών ευρωζώνης, εκφοβιστικά διλήμματα κ.ά.). Όμως δεν θα καταφέρουν τίποτα, γιατί η συνέχιση των πολιτικών τους σημαίνει νέα δεινά και αυτό το συνειδητοποιούν καθημερινά περισσότεροι πολίτες».

ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ»

“Ανόητους” χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης όσους κατέκριναν τα δύο σποτάκια του Ποταμιού με την περιβόητη, πλέον, “πρώτη φορά” μιας νεαρής κοπέλας και μίας μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας.

Κατά την προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης (20/05), ο επικεφαλής του Ποταμιού ανακοίνωσε ότι όχι μόνο δεν προτίθεται να αποσύρει τα δύο βιντεάκια αλλά ετοιμάζει και άλλα με πρωταγωνιστές αγόρια.

“Έχω λάβει θετικές αντιδράσεις από τον κόσμο, την ιδέα την κλέψαμε από τον Ομπάμα. Εκεί γνωρίζαμε ότι αντέδρασε η υπερσυντηρητική Αμερική. Περιμέναμε την αντίδραση των υπερσυντηρικών δεξιών, αλλά αντέδρασαν οι υπερσυντηρητικοί αριστεροί. Κάποιοι που θέλουν να λέγονται αριστεροί, αντιδρούν επειδή θεωρούν ότι προσβάλλει τις γυναίκες. Σε ποιον τα λένε αυτά; Σε αυτόν που έχει κάνει τόσες εκπομπές προβάλλοντας τα ζητήματα των γυναικών. Πρέπει να είσαι ανόητος για να λες ότι αυτά τα βίντεο είναι σεξιστικά” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

πηγή: news247.gr

Την περιμέναμε να σκάσει. Η πρώτη παρωδία του σποτ του ποταμιού κατέφτασε και είναι απολαυστική!

«Τι να ψηφίσω στις Ευρωεκλογές».