Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Στο μπουφέ με τις λιχουδιές άπλωσαν πανό οι καθαρίστριες!

Πάνω στα εδέσματα που προορίζονταν για τους αξιωματούχους της Ε.Ε, στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου άπλωσαν σήμερα το πανό τους οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, ενώ το Συντονιστικό τους κατέθεσε μήνυση κατά των ΜΑΤ για τον άγριο ξυλοδαρμό τους την περασμένη Πέμπτη.

“Ήρθαμε κι εμείς στης τρόικα το τσιμπούσι να δούμε επιτέλους τι είναι αυτό το σούσι”

Με σύνθημα “Ήρθαμε κι εμείς στης τρόικα το τσιμπούσι να δούμε επιτέλους τι είναι αυτό το σούσι”, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι καθαρίστριες βρέθηκαν – μαζί με εργαζόμενους στο ΥΠΠΟ και σχολικούς φύλακες – έξω από το Βυζαντινό Μουσείο, όπου πραγματοποιούνταν άτυπη σύνοδος αξιωματούχων της Ε.Ε., και πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ άπλωσαν το πανό τους πάνω στο μπουφέ με τα εδέσματα.

Το Ιράκ στα ματοβαμμένα χέρια του Αλλάχ

Γράφει ο Πέτρος Αργυρίου στο agriazwa.blogspot.gr

Σε ετούτο εδώ το blog έχουμε κάνει πολλούς ισχυρισμούς που φαντάζουν ανοίκειοι στην αφήγηση της θεαμαπάτης που έχουν επιβάλλει μαζικά τα δυτικά μήντια στους πληθυσμούς τους.
Ισχυρίστηκα ότι ήταν η πολιτική της κυβέρνησης Bush που έδωσε σάρκα και οστά σε μια οργάνωση σχεδόν φάντασμα, την Αλ Κάιντα, πολιτική που στην περίπτωση της Λιβύης και της Συρίας συνεχίστηκε και από τον νομπελίστα ειρήνης Barrack Obama με ολέθρια αποτελέσματα για τις χώρες αυτές και τους κατοίκους της και όχι μόνο.
Ισχυρίστηκα ότι η Συρία ήταν το τελευταίο οχυρό της σταθερότητας καθώς το καθεστώς Άσσαντ ενθυλάκωνε και περιόριζε σημαντικούς πυρήνες τζιχαντισμού.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που η Μ.Βρετανία είπε όχι στο ενδεχόμενο συμμαχικής επίθεσης κατά της Συρίας: Οι Βρετανοί, με μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού τους να είναι ισλαμικό, φοβούνται για το μέλλον της ίδιας της χώρας τους σε περίπτωση που οι πυρήνες τζιχαντιστών απεγκλωβιστούν, ενισχυθούν και διαχυθούν ακόμη περισσότερο και στη Δύση. Οι Βρετανοί εύλογα λοιπόν εξέθεσαν τους συμμάχους τους Αμερικάνους και είπαν όχι στην επίθεση στη Συρία, σε αντίθεση με τον αντιπρόεδρο της «ελληνικής κυβέρνησης» Ευάγγελο Βενιζέλο που με υπερβάλλοντα ζήλο προώθησε την ιδέα και την ελληνική συμμετοχή στην ενδεχόμενη επίθεση κατά της Συρίας αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το πόσο επικίνδυνα τυχοδιώχτης είναι.