Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη
Ποιος θα κρίνει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου; Θα τις κρίνει ο «2004 BL86», ένας αστεροειδής με διάμετρο 550 μέτρα, που, σύμφωνα με τη NASA, θα περάσει ξυστά από τη Γη την 26 Ιανουαρίου, δηλαδή μία ημέρα μετά τις εκλογές της Ελλάδας. Το πόσο ξυστά θα περάσει από τη Γη ο «2004 BL86» θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των εκλογών, όσο πλησιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την αυτοδυναμία, τόσο θα πλησιάζει τη Γη και ο αστεροειδής και βάρδα μη συμβεί το ατύχημα, που λέει κι ο Σαμαράς, γιατί δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Προσέξτε τι θα ψηφίσετε, ρεμάλια, γιατί θα πάρετε στον λαιμό σας ολάκερη την ανθρωπότητα.
Τα έστειλε εγκαίρως τα μηνύματά του ο Θεός, που ως γνωστόν είναι των Ελλήνων και, άρα, ασχολείται αποκλειστικά με εμάς, τα γνήσια τέκνα του. Έριξε χιόνι την επομένη της προκήρυξης των εκλογών, φανέρωσε τον Ξηρό, φανέρωσε μετά από λίγο τους συνεργάτες του Ξηρού (σ.σ.: ο Ξηρός συλλαμβάνεται σε δόσεις, λες και είναι πλυντήριο αγορασμένο από τον Κωτσόβολο), αγιοποίησε τον Παΐσιο, έστειλε μήνυμα μέσω του Σαμαρά για τις εικόνες που κινδυνεύουν, τίποτα, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Τι να κάνει κι ο Μεγαλοδύναμος, επιστράτευσε ως έσχατο όπλο τον αστεροειδή, δικαιώνοντας τον Γιώργο τον Τράγκα, που προφητεύει κάθε πρωί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει τη συντέλεια του κόσμου.
Θα ήταν γελοίο, αν δεν ήταν τόσο τραγικό, αν δεν ήταν η ζοφερή μπίζνα μιας δράκας αδίστακτων πολιτικάντηδων, που αγωνίζεται να μείνει στην εξουσία. Οι Σαμαράδες, οι ελληναράδες, οι θρησκευάμενοι με τις εικόνες και τους μεγαλόσταυρους, που προσβάλλουν βάναυσα τη θρησκεία, χρησιμοποιώντας την ως εργαλείο αισχρής προεκλογικής προπαγάνδας. Παίζουν με το θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων, για να τους αρπάξουν την ψήφο, τούς θυμιατίζουν με λιβάνια, για να μην δουν τι τους περιμένει την επομένη των εκλογών. Ο Ιησούς άνοιγε, κατά την παράδοση, τα μάτια των τυφλών, ο Σαμαράς κλείνει τα μάτια αυτών που βλέπουν.
Πολιτεύονται, οι θεομπαίχτες, με όρους μεσαιωνικούς και μετά πάνε Παρίσι και φωνάζουν «Είμαι κι εγώ Σαρλί!». Ας είναι και Σαρλί και ό,τι άλλο θέλει ο Σαμαράς, αρκεί να πει στους Γάλλους την αλήθεια για όσα έχουν συμβεί στη χώρα του, με ευθύνη δική του. Να πει για το μαύρο που έριξε στη δημόσια τηλεόραση, για τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που δάρθηκαν ανηλεώς στις διαδηλώσεις, για τον Πατέρα Παστίτσιο που έφαγε δέκα μήνες φυλακή επειδή έπιασε στο στόμα του το όνομα του, Άγιου πλέον, Παΐσιου, για τον ασφυκτικό έλεγχο στα μίντια, μέσω θαλασσοδανείων, φοροαπαλλαγών και άλλων πεσκεσιών.
Να φωνάξει «Είμαι κι εγώ Σαρλί», αφού πρώτα πει ότι έβαλε την Μαρία Σπυράκη -τη ρεπόρτερ της Ν.Δ., που έγινε εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.- να επιτεθεί χυδαία στην πιο δημοφιλή σατιρική εκπομπή της Ελλάδας, στο «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου.

http://ameiniasopallineus.blogspot.gr/2015/01/blog-post_163.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου