Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Ο Διονύσης Τεμπονέρας στέλνει μήνυμα στην ΝΔ για την δολοφονία του πατέρα του: "Δικό τους το αίμα, δική τους και η ενοχή!"

Με αφορμή την μεγάλη ευαισθησία της Νέας Δημοκρατίας στους δολοφόνους και την απαίτηση της να αντιμετωπίζονται σκληρά από την Πολιτεία....Όχι σε όλους, βέβαια, αλλά αυτούς που είχαν αριστερή ιδεολογία, όπως τα μέλη της 17Ν, ο Διονύσης Τεμπονέρας μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιος του δολοφονημένου από την Δεξιά, αγωνιστή, καθηγητή, Νίκου Τεμπονέρα απαντάει, μέσω μηνύματος του στο facebook, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα γράφει:

"Ας μιλήσουμε για τη Δεξιά λοιπόν.Αυτή που όχι μόνο μιλά με τους δολοφόνους αλλά για αυτή που τους ενίσχυσε και υλικά και ηθικά και πολιτικά.Να θυμίσουμε στους ευερέθιστους γόνους της δεξιάς ότι ο δολοφόνος του καθηγητή Ν. Τεμπονέρα, ο Γιάννης Καλαμπόκας, δικάστηκε στο Βόλο έχοντας ως συνηγόρους υπεράσπισής του τρία κορυφαία ονόματα του τότε νομικού κόσμου, όλους προερχόμενους πολιτικά από το χώρο του κόμματος της Ν.Δ. και συγκεκριμένα τους Απόστολο Ανδρεουλάκο, Κώστα Κωνσταντινίδη (καθηγητής Ποινικού Δικαίου, γνωστός από τη δίκη για το Σκάνδαλο Κοσκωτά όπου συμμετείχε σαν δημόσιος κατήγορος) και Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλο (πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ) καταδικάστηκε πρωτόδικα για φόνο εκ προμελέτης σε ισόβια δεσμά (απόφαση 22-24/93 ΜΟΔ Βόλου), ενώ αργότερα η ποινή του μειώθηκε σε 17 χρόνια και 3 μήνες (απόφαση 59/94 ΜΟΕ Λάρισας). Αποφυλακίστηκε 7 χρόνια μετά την φυλάκισή του. Σήμερα εργάζεται ως προϊστάμενος της Εθνικής τράπεζας σε παράρτημα του Βόλου.
Δικό τους το αίμα, δική τους και η ενοχή!Θα είναι ΠΑΝΤΑ εκεί να θυμίζει στους φασίστες ότι η Αριστερά απολογείται μόνο στον εργαζόμενο λαό και σε κανέναν άλλο!"
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/04/blog-post_865.html#ixzz3XRnWFRQV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου