Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

" Μαξιμαλισμός" για τον κύριο Παππά το "Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης"...Έλεος!

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς δήλωσε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνία, μιλώντας σε συνέδριο του Economist.

Όπως σημείωσε ο κ. Παππάς «παρά τους εκατέρωθεν μαξιμαλισμούς, που όπως είναι λογικό λέγονται σε μια διαπραγμάτευση, είμαστε βέβαιοι για την επίτευξη συμφωνίας που θα είναι προϊόν σύνθεσης και θα αποτελεί οριστική λύση».
Σχετικά με την πολυφωνία στο εσωτερικό της κυβέρνησης ο υπουργός Επικρατείας τόνισε με νόημα ότι «οι δυνάμεις που δεν επιθυμούν λύση θα χάσουν σύντομα το ειδικό τους πολιτικό βάρος»Όλο το ρεπορτάζ στο Χωνί, ΕΔΩ
Ασχολίαστο προς το παρών η προσβλητική αναφορά του Νίκου Παππά στους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, που τους απειλεί με "απώλεια" ειδικού πολιτικού βάρους.
Αλλά η έκφραση "εκατέρωθεν μαξιμαλισμός", είναι προκλητική!
Η νέα κυβέρνηση, πήρε εντολή όχι να φέρει σοσιαλισμό, αλλά να εφαρμόσει το " Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης", πράγμα που επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας στις προγραμματικές του δηλώσεις. Πλέον υπάρχει σοβαρό θέμα με άτομα σαν τον κύριο Παππά που παραβιάζουν την λαϊκή εντολή και τις αποφάσεις του κόμματος του (τότε και αυτός άνηκε στις πλειοψηφίες που τις έκριναν), ονομάζοντας "μαξιμαλισμό" το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης"!
Είναι σαφή τα πράγματα.....Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε για συγκεκριμένα πράγματα, αν κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση, υπάρχουν τόσοι εκλεγμένοι βουλευτές για να αντικαταστήσουν "κουρασμένους" και "συμβιβασμένους" Υπουργούς!
Ανάρτηση από: http://anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου