Κυριακή 17 Μαΐου 2015

"Με λεφτά του ΔΝΤ, πληρώθηκε η τελευταία δόση του ΔΝΤ"....Η αποκάλυψη του μεγάλου πλεονεκτήματος μας


Ανοίγω την τηλεόραση, αρχίζει το δελτίο του Ant1, και βλέπω την "μεγάλη αποκάλυψη", που δημοσιεύει το επίσης διαπλεκόμενο "Βήμα", ότι λεφτά για να πληρωθεί η προηγούμενη δόση 750 εκ. στο ΔΝΤ, δεν υπήρχαν, και άνθρωποι του ΔΝΤ, ανακάλυψαν τα λεφτά από λογαριασμό που θα πλήρωνε η Ελλάδα την συνδρομή της στο Ταμείο.

Με λίγα λόγια, το ΔΝΤ μας πλήρωσε την δόση προς το ίδιο, και όντως η κυβέρνηση φέρθηκε τίμια πλήρωσε μισθούς και συντάξεις και έριξε το μπαλάκι στους δανειστές! 

Αν κάτι γίνεται αντιληπτό είναι ότι σε αυτή την φάση οι δανειστές δεν θέλουν με τίποτα η Ελλάδα να κάνει στάση πληρωμών προς τα έξω. Τι και αν, Σόιμπλε, ξένοι μεγαλοτραπεζίτες διαρρέουν ότι οι δανειστές έχουν εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση στάσης πληρωμών της Ελλάδας, στην πράξη πριν μία εβδομάδα έδειξαν ότι είτε δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο ή τουλάχιστον αν υπάρχει τέτοιο σχέδιο είναι φανταστικά επιβλαβές για τους ίδιους. 

Αυτό ακριβώς είναι ο λόγος που η κυβέρνηση δεν πρέπει να υποχωρήσει σε λύση που θα διαλύσει περαιτέρω την ελληνική πραγματική οικονομία, δεν θα διαλύσει εργαζόμενους και συνταξιούχους. Για αυτό οφείλει να επιμείνει, μέχρι τέλους! 

Και αν το τραβήξουν το σχοινί, και τεθεί θέμα καταβολής μέρους μισθών και συντάξεων, γιατί από τον Γενάρη επί της ουσίας, με ευθύνη τη προηγουμένης κυβέρνησης, δεν υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα, και η παρούσα κυβέρνηση "τρώει" από τις σάρκες της για να εξασφαλιστούν πόροι για αυτά, ένας δρόμος υπάρχει..... 


ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΡΗΞΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ ΤΟΝ ΛΑΟ! 


* Είναι ηλίθιοι οι φόβοι, ότι θα κατηγορηθεί η παρούσα κυβέρνηση ότι χρεοκόπησε την χώρα. Η χώρα χρεοκόπησε δύο φορές...Το 2010 και το 2012!

http://sioualtec.blogspot.gr/2015/05/ant1-750.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου