Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Η Ζωή επέκρινε την επιλογή Ταγματάρχη, ενδιαφέρουσα πρότασή της για το χρέος

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη διαφωνία της με την επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν υπάρχουν μονόδρομοι, δεν μπορεί να υποστηριχθεί η επιλογή Ταγματάρχη. Δεν συγκρούομαι ούτε με τον πρωθυπουργό ούτε με την κυβέρνηση. Πρέπει να είμαστε πιο συλλογικοί και να μην διαλέγουμε φθαρμένα πρόσωπα», ανάφερε χαρακτηριστικώς η πρόεδρος της Βουλής.
Υπενθυμίζουμε ότι στην ομιλία του το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε στείλει μήνυμα προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, χωρίς να κατονομάζει, για την καθυστέρηση στον ορισμό της συνεδρίασης (πραγματοποιείται τελικώς αύριο Δευτέρα) της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που θα κρίνει τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ.
Σχετικώς με τη διαπραγμάτευση η κα Κωνσταντοπούλου είπε πως είναι ζήτημα δημοκρατίας κι όχι οικονομίας, προσθέτοντας πως «χρέος μας είναι να ενισχύσουμε την κυβέρνηση να φέρει σε πέρας τη λαϊκή εντολή».
Η ίδια πρόσθεσε πως η διαπραγμάτευση δεν μπορεί να καταλήξει ούτε σε διαχείριση ούτε σε ενσωμάτωση, ενώ συμπλήρωσε πως η επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους μπορεί να ζητήσει αναστολή της πληρωμής του μέχρι να τελειώσει το έργο της.koutipandoras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου