Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Επιδιώκουν την πτώση Τσίπρα οι Ευρωπαίοι

Δεν φοβάται πλέον το σενάριο τρομοκρατίας για την ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ το 63% των Ελλήνων, σύμφωνα με διαδικτυακή δημοσκόπηση της δεξαμενής σκέψης Bridging Europe. Την ίδια ώρα μάλιστα ούτε το Grexit φοβάται!!!
Το πιασαν το νόημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τώρα αλλάζουν στάση και βάζουν τα ξένα ΜΜΕ να γράφουν σενάρια που έχουν να κάνουν με την πτώση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα Μάλιστα η Handelsblatt, σε ένα άρθρο το βάζει και σε τίτλο: “Η πτώση του Αλέξη Τσίπρα: Τι θα συμβεί στο μέλλον στην Ελλάδα;”.
Δεν κατάφεραν να μετατρέψουν τον Πρωθυπουργό σε έναν προσωρινό, αδύναμο πιόνι τους που παριστάνει τον αριστερό και προσπαθούν να τον ρίξουν με κάθε τρόπο.
Ιδιαίτερα μετά και το τελευταίο «Όχι» του Τσίπρα ο μόνος δρόμος που τους μένει είναι η πολιτική ανωμαλία αφού έτσι θα μπορούν να εγκαταστήσουν μια νέα «Κυβέρνηση Σωτηρίας» που θα τους κάνει τις δουλειές τους.
Έχουν βάλει σκοπό τους την πρόκληση κοινωνικών και οικονομικών αναταραχών προκειμένου να εκτροχιαστεί η πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου και να «αναγκαστούμε » να γίνουμε πρόβατα προς σφαγή στα χέρια τους.
http://www.topontiki.gr/article/134058/epidiokoyn-tin-ptosi-tsipra-oi-eyropaioi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου