Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Επιζητούν τη ρήξη


Η πεντασέλιδη πρόταση των «θεσμών» που δόθηκε πριν από λίγο (περίπου στις 11.30 το βράδυ της Τετάρτης) στον Αλέξη Τσίπρα είναι εν γνώσει τους κατασκευασμένη έτσι ώστε να απορριφθεί από την ελληνική κυβέρνηση, τη Βουλή και το μεγαλύτερο μέρος της καθημαγμένης ελληνικής κοινωνίας.
Τι σημαίνει αυτό; Προφανώς αυτό που λέγαμε (και φοβόμαστε ταυτόχρονα) πολλοί, ότι δηλαδή, οι τρόικες εσωτερικού και εξωτερικού ποτέ δεν ήθελαν να τροποποιήσουν την πολιτική της μονόπλευρης λιτότητας. Επιθυμούν δογματικά και με κάθε πρόσφορο θεμιτό και αθέμιτο μέσο να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ., να διορίσουν το δικό τους πολιτικό προσωπικό με ενός είδους πραξικόπημα ώστε να διευθύνουν εκείνοι τη χώρα που οι ίδιοι καταχρέωσαν και επί πέντε χρόνια τη «σώνουν» με 30% ανεργία, 40% φτώχεια, 45% παραοικονομία και το δημόσιο χρέος στο 180% επί του μειωμένου κατά 25% ΑΕΠ.
Μας οδηγούν σε ρήξη συνειδητά και παραδειγματικά, με όπλο τα άδεια κρατικά ταμεία και σταθερό το εγκληματικό φόντο τη φυγή των καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες που εκείνοι προκαλούν.
Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να διακόψει τις συνομιλίες και να απευθυνθεί με απόλυτη ειλικρίνεια και όλα τα επιχειρήματά του στους λαούς της Ευρώπης αποκαλύπτοντας τα πάντα για τον κυνισμό και τη βαρβαρότητα των δήθεν εταίρων μας και της δικτατορίας των αγορών.
http://www.efsyn.gr/arthro/epizitoyn-ti-rixi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου