Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Δεν έχασε το ΝΑΙ. Εχασε το ΣΥΣΤΗΜΑ ολάκερο!!!! Και έφαγε 22 μονάδες στο κεφάλι!!!

Αυτό που ζούμε ΣΗΜΕΡΑ είναι κάτι ΙΣΤΟΡΙΚΟ!!! ΟΛΑ τα μίντια έκαναν Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ για να ρίξουν την κυβέρνηση. Και όμως, δεν τα κατάφεραν.
Ολη η αντιπολίτευση έπαιξε το παιχνίδι των δανειστών. Και όμως ούτε εκείνοι τα κατάφεραν!!!

Γιατί η κυβέρνηση οδηγήθηκε στο μοναδικό της προστάτη, τον ελληνικό λαό!!!

Και ο λαός μίλησε! Και τους είπε όσο πιο δυνατά μπορούσε:

ΑΝΤΕ… ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!

Ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει πια τα κανάλια. Δεν πιστεύει τους δημοσιογράφους. Δεν επηρεάζεται, πλέον, από τις «αγωνίες» των καναλαρχών. Οπότε, ας λένε ό,τι θέλουν και σήμερα.

Και αύριο και μεθαύριο κλπ. Ας μιλάνε. Ας αγωνιούν. Ας συνεχίζουν να τρομοκρατούν. Αλλωστε, στα πάρτι ταιριάζει το γέλιο. Και οι αστείοι τηλε-δημοσιογράφοι μάς προσφέρουν άφθονο απόψε. Ας τους απολαύσουμε, λοιπόν. Ετσι και αλλιώς, είναι μία από τις τελευταίες τους φορές. Ας το χαρούν οι καημένοι….

Ο ελληνικός λαός ΟΧΙ ΜΟΝΟ αντιστάθηκε στους εκβιασμούς (και τους έστειλε στα σκουπίδια) αλλά έστειλε και σαφές μήνυμα κατά των καναλιών!Κατά της διαπλοκής, κατά της διαφθοράς, κατά του σάπιου και παλαιοκομματικού κατεστημένου, που βγήκε ΟΛΟ ΜΑΖΙ να υπερασπιστεί την ασυλία του. Γιατί ένα από αυτά στα οποία είπε ΟΧΙ σήμερα ο ελληνικός λαός είναι και η ασυλία ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ!

ΟΧΙ, δεν τους πίστεψε, όση τρομοκρατία και αν του πρόσφεραν. Αντίθετα, επιβεβαίωσε την ανυποληψία τους στην κοινωνία καθώς και την καταδίκη των ύπουλων παιχνιδιών τους. Και αρνήθηκε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ τη διαχρονική ασυλία τους. Που τώρα τελειώνει, όπου να” ναι…

ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

http://on-news.gr/?p=1574


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου