Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Οι φαιδρές εκλογές

Διαβάζω πως εταιρεία λογισμικού κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας την αναβολή των εκλογών της ΝΔ και καταγγέλλει μεθοδεύσεις από την πλευρά των υπευθύνων της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να ανατεθεί ο διαγωνισμός στην Vodafone.
Οι λεπτομέρειες αυτές ολίγο με ενδιαφέρουν, όπως ολίγο με ενδιαφέρει ποιά εταιρεία θα αναλάβει την διενέργεια των εκλογών. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει ως πολίτη είναι το αλαλούμ που επικρατεί στην αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας μου, στο κόμμα που στόχο έχει να γίνει πάση θυσία (ακόμα κι αν η θυσία αυτή είναι βλαπτική για τον τόπο) να γίνει λοιπόν “Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη”.
Ακόμα χειρότερα, προκειμένου η ΝΔ να καλύψει τα φαιδρά ως γελοία εσωτερικά της προβλήματα που έχουν μετατρέψει τις εσωκομματικές της εκλογές σε κωμικό σίριαλ προσπαθεί να στρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης αλλού. Κι αυτό το αλλού δεν είναι τίποτ΄αλλο παρά η Κυβέρνηση και ο Τσίπρας. Κι έτσι, ο κύριος Πλακιωτάκης σε τελευταία του δήλωση καλεί τον πρωθυπουργό να “αναγνωρίσει την αδυναμία του να κυβερνήσει και να αποχωρήσει”.
Να αποχωρήσει, λέω εγώ, μπας και εκπληρωθεί το όνειρο ν’ αναλάβουν την κυβέρνηση αυτοί που δεν μπορούν να κυβερνήσουν το κόμμα τους.
Αστείο; Αστείο!
Ανάρτηση από: http://pavlidiscartoons.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου