Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΣΤΟ 36% ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΜΟΝΟ 41% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!

TO 83% ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚ "BRIDGINGEUROPE" (22-24/7/15)
Η Iskra αναδημοσιεύει χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία τους, ευρήματα από τη δημοσκόπηση της δεξαμενής σκέψης Bridging Europe η οποία στο διάστημα 22 με 24 Ιουλίου με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε σταθμισμένο δείγμα 1.010 ατόμων Πανελλαδικά (Δείτε ολόκληρη την έρευνα στα αγγλικά ΕΔΩ).
Στην ερώτηση : "Κάτω από τις παρούσες συνθήκες, προτιμάτε να μείνει ή να φύγει η χώρα από την ευρωζώνη", το 36% απαντάει να φύγει, ένα 41% να μείνει, ενώ ένα 23% επιλέγει το δεν ξέρω/δεν απαντώ.
------
Όσον αφορά στην ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύουν οι συμμετέχοντες "ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε το προεκλογικό του πρόγραμμα", οι απαντήσεις είχαν ως εξής: ένα ποσοστό της τάξης του 83% θεωρεί πως το εγκατέλειψε, ένα 9% πως δεν το εγκατέλειψε, ενώ ένα 8% επέλεξε το δεν ξέρω/δεν απαντώ.
------
Στην ερώτηση : "Πιστεύετε ότι η συμφωνία διάσωσης , που τελικά υπεγράφη, μπορεί να βελτιώσει τιςκοινωνικές και οικονομικές συνθήκες;", στο σύνολο των ψηφοφόρων ένα 73% απαντάει όχι, ένα 8%απαντάει ναί και το 19% δεν ξέρω/δεν απαντώ.