Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 2ήμερη Πανελλαδική Συνάντηση της ΛΑΕ

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 22/11/2015 με πολύ μεγάλη επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή οι εργασίες της διήμερης πανελλαδικής σύσκεψης της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Συμμετείχαν 1200 αντιπρόσωποι και από όλη την χώρα εκπροσωπώντας περισσότερες από 200 οργανώσεις της ΛΑΕ, τοπικές θεματικές και κλαδικές που συγκροτήθηκαν τους τελευταίους δυόμισι μήνες και κυρίως μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Κατά την διάρκεια του διημέρου μίλησαν 130 περίπου αντιπρόσωποι απ όλη την Ελλάδα και κατέθεσαν γόνιμους προβληματισμούς για την ιδεολογική, πολιτική, κοινωνική ταυτότητα και φυσιογνωμία της ΛΑΕ για το πρόγραμμά της και για τον τρόπο οργάνωσης της.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν με την συμμετοχή εκατοντάδων αντιπροσώπων πανελλαδικές συσκέψεις των θεματικών επιτροπών της ΛΑΕ (Εργατικό, Αγροτικό, Εκπαιδευτικοί, ενέργεια, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εξωτερικής Πολιτικής, Δικαιωμάτων, Επαγγελματοβιοτεχνών, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νεολαίας)