Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Οι γιοι του Τραμπ λατρεύουν να σκοτώνουν άγρια ζώα στην Αφρική [εικόνες]


Η Αμερική είχε δείξει την αηδία της και είχε καταδικάσει τον οδοντίατρο Walter Palmer, από την Μινεσσότα, που σκότωσε ένα από τα διασημότερα λιοντάρια σε σαφάρι στην Αφρική, τον Cecil, το 2015. 

Τα ίδια και χειρότερα κάνουν και οι δύο γιοί του Τραμπ. Τα δύο golden boys, από τον πρώτο γάμο του μεγιστάνα με την Ιβάνκα Τραμπ, εργάζονται στο πλευρό του μπαμπά και διαχειρίζονται μέρος της κολοσσιαίας περιουσίας του μεγιστάνα ακινήτων. 





Ο Ερίκ και ο Ντόναντλ Τραμπ τζούνιορ έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο να σκοτώνουν εξωτικά και άγρια ζώα τα οποία προστατεύονται και ο πανίσχυρος μπαμπάς τους, υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο, δεν βλέπει κανένα πρόβλημα σε αυτό. Το κυνήγι άγριων ζώων που βρίσκονται υπό προστασία των νόμων είναι ένα χόμπι που παθιάζει τους μεγιστάνες της Δύσης. Τα δύο αγόρια του Τραμπ κάνουν σαφάρι εδώ και χρόνια.

Κάποιοι πολίτες κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν υπογραφές, ενώ η είδηση προκάλεσε σοκ στην Ευρώπη, όταν πριν από δύο ημέρες, την δημοσιοποίησε η γαλλική εφημερίδα Sud Ouest, η οποία διηγείται τα κατορθώματα των βαθύπλουτων και παραχαϊδεμένων γιών του Τραμπ, με λύπη: «Δεν είναι σίγουρο ότι η είδηση για το σαφάρι των Τραμπ θα ευαισθητοποιήσει τον μέσο Αμερικανό, ο οποίος λατρεύει τα όπλα και αδιαφορεί τελείως για το τι συμβαίνει στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Δυστυχώς αυτή η είδηση μπορεί να μην αλλάξει τίποτα στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ», γράφει η εφημερίδα. Οι δύο νεαροί δεν αρκούνται να σκοτώνουν τα άγρια ζώα αλλά φωτογραφίζονται μαζί τους, επιδεικνύοντας τα θηράματά τους. Αλλοτε με μια λεοπάρδαλη, άλλοτε με έναν κροκόδειλο, με ένα ελάφι, έναν ελέφαντα κλπ. 


«Τα αγόρια μου αγαπούν το κυνήγι. Είναι μέλη της NRA (Ενωση Οπλοκατοχής, ισχυρό λόμπι των όπλων στις ΗΠΑ)», δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος ο Τραμπ, λες και το δικαίωμα που δίνει η πολιτεία να οπλοφορεί κάποιος σημαίνει ότι μπορεί άνετα να το χρησιμοποιεί εναντίον κάποιου ή εναντίον των ζώων.

Οι ΗΠΑ, τον Δεκέμβριο του 2015 είχαν κατατάξει τα λιοντάρια της Αφρικής και της Ινδίας ανάμεσα στα προστατευόμενα είδη, αλλά όπως δεν τιμωρήθηκε ο οδοντίατρος από την Μινεσσότα έτσι δεν κινδυνεύουν και τα αγόρια του Τραμπ. Εδώ τα δύο αγόρια και η αδελφή τους Μελάνια Τραμπ, δίπλα στη μητέρα τους Ιβάνκα η οποία ξαναπαντρεύτηκε τον Rossano Rubicondi, μετά το διαζύγιό της με τον Ντόναλντ Τραμπ. 



H νέα γενιά της δυναστείας Τραμπ: 



Ο Τραμπ με τα παιδιά του και την οικογένειά τους: 


www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου