Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ζήτω το Brexit! Εμπρός για Grexit!

Με μονομερή διαγραφή χρέους και διάλυση της ΕΕ!
Λαός περήφανος – Νοικοκύρης στον τόπο του!

“Μπαίνοντας στο ατμόπλοιο, αναρωτήθηκα ανήσυχος: «Με ποια σημαία ταξιδεύει: νορβηγική, γερμανική, αγγλική;» Και τότε είδα να κυματίζει στην πρύμνη η αγγλική σημαία – η σημαία που έδωσε άσυλο σε τόσους Ρώσους, Ιταλούς, Γάλλους, Ούγγρους και άλλους εξόριστους. Από τα βάθη της καρδιάς μου χαιρέτησα τη σημαία.”

Πέτρος Κροπότκιν
[Περιγραφή της δραπέτευσής του 
από την τσαρική Ρωσία του 1876. 
Στο βιβλίο Αναμνήσεις, 1899]
Σήμερα η Μεγάλη Βρετανία, με το Brexit, θα επανέλθει στην κανονικότητά της. Η κανονικότητά της είναι η αστική δημοκρατία η οποία παραμερίζεται από κάθε χώρα της ΕΕ προς όφελος του διευθυντηρίου των Βρυξελών και της ιδεολογίας του νεοφιλελεύθερου φασισμού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αστική δημοκρατία καθώς και οι εκάστοτε εσωτερικές της θεσπισμένες κατακτήσεις στο επίπεδο των κοινωνικών ελευθεριών και του εργατικού δικαίου δεν παραχωρήθηκαν από το κράτος και τις άρχουσες τάξεις. Κάθε δικαίωμα και ελευθερία που εξυπηρετεί τα λαϊκά στρώματα είναι κατακτημένη με αγώνες και θυσίες των ίδιων των λαών. Ο μηχανισμός της ΕΕ αποτελεί ένα κατασκεύασμα ολοκληρωτικής διακυβέρνησης το κουμάντο της οποίας έχει ο γερμανικός ιμπεριαλισμός. Την δεκαετία του 1930 ο ναζισμός υπήρξε μορφή του γερμανικού ιμπεριαλισμού ενώ σήμερα ο νεοφιλελεύθερος φασισμός στο εσωτερικό της ΕΕ αποτελεί τον γερμανικό ιμπεριαλισμό της εποχής μας.Το διευθυντήριο των Βρυξελών καταλαμβάνει χώρες, καταστρέφει οικονομίες, προκαλεί γενοκτονία σε λαούς για να εξυπηρετήσει κυρίως τον γερμανικό ιμπεριαλισμό. Από τις Βρυξέλες εκπονούνται σχέδια ερήμην των λαών και κατασκευάζονται δήθεν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για να τα προωθήσουν τόσο εντός της ΕΕ όσο και εκτός. Μόνη λύση για τους λαούς της Ευρώπης είναι η διάλυση της ΕΕ με κινήματα σε κάθε χώρα ξεχωριστά τα οποία θα απαιτήσουν λαϊκή ανεξαρτησία και κοινωνική ελευθερία. Στην περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας ένα τμήμα της αστικής της τάξης έσπρωξε την χώρα σε έξοδο από την ΕΕ για τα δικά της συμφέροντα. Αυτό δεν αναιρεί ότι το αποτέλεσμα της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ θα φέρει τριγμούς στο δολοφονικό οικοδόμημα της ΕΕ, θα δώσει ένα μεγάλο χαστούκι στον γερμανικό ιμπεριαλισμό και θα αναπτερώσει τα κινήματα στην Ευρώπη σε επαναστατική κατεύθυνση!

Επαναστατική κατεύθυνση είναι αυτή που μπορεί να φέρνει αποτελέσματα στο σήμερα και όχι στη «δευτέρα παρουσία». Οι ανατροπές θα γίνουν με λαούς περήφανους – Νοικοκύρηδες στον τόπο τους! Η οργάνωση των αγώνων με αιτήματα που θα φέρουν μαζικότητα και αποτελέσματα είναι η αναγκαία προϋπόθεση. Χορτάσαμε από λόγια φαφλατάδων, πολιτικάντιδων και συνδικαλιστών, οι οποίοι τα παίρνουν χοντρά για να βάζουν σκόπιμα ανέφικτουςστόχους στα λαϊκά κινήματα και να σπέρνουν συνειδητά την απογοήτευση. Αρκετά με τα πρακτοράκια που μιλάνε για εναλλακτική παγκοσμιοποίηση… για παγκόσμια επανάσταση… και ταυτόχρονα υποστηρίζουν τη διάλυση της Συρίας… και ταυτόχρονα χαρτζιλικώνονται για να υπερασπίζουν την χυδαία εκμετάλλευση των μεταναστών από την ΕΕ.
Ακούστηκε από πολλούς στην Ελλάδα ότι η βάρβαρη εκτέλεση της βουλευτίνας, των δήθεν «Εργατικών», θα σκόρπιζε συγκίνηση και μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα του αστικού δημοψηφίσματος στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι αλήθεια ότι σε μερικές περιπτώσεις, τέτοιες ενέργειες αντιστρέφουν το κλίμα και κάνουν συμπαθητικούς ακόμα και ανθρώπους που ευθύνονται για γενοκτονίες λαών. Σε αυτή την περίπτωση δεν συνέβη αυτό! Όσοι υποστηρίζουν την ΕΕ στην Βρετανία έχουν βαμμένα τα χέρια τους με αίμα και το γνωρίζουν καλά αυτό οι περισσότεροι πολίτες. Πολύ περισσότερο όταν αυτή η βουλευτίνα υπήρξε ένα κατασκεύασμα των ΜΚΟ των Βρυξελών. Βέβαια είναι ορθή η άποψη ότι η ενέργεια αυτή καλύτερα να μην γινόταν αλλά είναι το ίδιο ορθή η άποψη ότι δεν μπορούν να αποφευχθούν τέτοιες μεμονωμένες ενέργειες όταν οι δολοφόνοι των Βρυξελών προκαλούν από το πρωί ως το βράδυ.
Λαός περήφανος – Νοικοκύρης στον τόπο του!
Οπαδός του Grexit
Αθήνα, 24-06-2016
Ανάρτηση από: https://seisaxthia.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου