Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Η ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ! ΟΠΩΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ!

ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ – ΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΜΙΝΤΙΑ – ΕΕ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ 

Στο χώρο της κατεστημένης πολιτικής και τωνκυρίαρχων μέσων ενημέρωσης (ΜΜΕ), μαζί και της επίσημης δημοσιογραφίας, η μαύρη μνημονιακή νύχτα, που εδώ και πολλά χρόνια έχει επιβληθεί, γίνεται με την πάροδο του χρόνουθεοσκότεινη. Σκέτη πίσσα! 

Ας μην αυταπατώμεθα από την επίθεση μεγάληςμερίδας του κατεστημένο πολιτικού κόσμου και των ΜΜΕ προς την κυβέρνηση Τσίπρα. 

Αυτή η επίθεση δεν έχει καμιά σχέση με πλουραλισμό.

Αυτή η επίθεση δεν αφορά την ουσία των ασκούμενων μνημονιακών πολιτικών αλλά τηναδυσώπητη μάχη για την ''καρέκλα'' και την εξουσία ανάμεσα στις μνημονιακές δυνάμεις, η οποία μάχη εντείνεται και λαμβάνει όλο και πιο κωμικές και τραγελαφικές διαστάσεις, όσο περισσότερο ταμνημόνια γίνονται το κοινό τους πρόγραμμα και πυκνώνουν αδιέξοδα τους. 

Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Στη χώρα έχει επιβληθεί μια σκληρή, η σκληρότερη από ποτέ, μονοφωνική δικτατορία τωνσυνενωμένων δυνάμεων του χρήματος και της κατεστημένης πολιτικής τάξης υπό τη μπαγκέτα και την κηδεμονία του ιμπεριαλισμού των πιο αδίστακτων κύκλων της ΕΕ και της ''παγκοσμιοποίησης''. 

Ο πολιτικός έλεγχος και η φίμωση που αυτές οι δυνάμεις επιβάλλουν στους αντιπάλους τους είναιαμείλικτος, άτεγκτος, αδυσώπητος και αδίστακτος. 

Όλες οι φωνές που αντιτίθεται με συνέπεια στη λιτότητα, την υποτέλεια και το ξεπούλημα της χώρας. 

Όλες οι φωνές που αμφισβητούν στην πράξη την ευρωζώνη και την ΕΕ και παλεύουν για μιαεναλλακτική λύση στον τόπο ενάντια στην λιτότητα και τον εξανδραποδισμό.

Όλες αυτές οι φωνές πρέπει να εξαφανιστούν και να πεταχτούν στο πυρ το εξώτερο!

ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΛΑ.Ε

Αυτήν την φίμωση και την πολιτική εξαφάνισης και εξόντωσης, προωθεί σύσσωμο το κατεστημένο,ιδιαίτερα ενάντια στην ΛΑ.Ε και πρώτα απ' όλα την προωθεί η ομάδα Τσίπρα του νεομνημονιακούΣΥΡΙΖΑ. 

Αλλά και τα κατεστημένα πολιτικά και μιντιακά κέντρα στρέφονται πρώτα απ' όλα κατά της ΛΑ.Ε. Και αυτό, διότι η τελευταία διαθέτει συγκροτημένη και συνεκτική εναλλακτική πρόταση και δεν περιορίζεται σε αόριστες σαπουνόφουσκες κατά των μνημονίων και της λιτότητας.

Διότι, ακόμα, αυτή η πρόταση της ΛΑ.Ε είναι ρεαλιστική και μπορεί και θέλει να την εφαρμόσει εδώ και τώρα με την αγωνιστική κατάκτηση της κυβέρνησης και της εξουσίας.

Και,κυρίως, διότι η ΛΑ.Ε είναι η κατ' εξοχήν ενωτική δύναμη στον αριστερό, ριζοσπαστικό,πατριωτικό και αντιμνημονιακό χώρο και τα κατεστημένα ξέρουν πολύ καλά ότι χωρίς ένα ευρύριζοσπαστικό πολιτικό και εκλογικό μέτωπο κατά των μνημονίων, σαν αυτό που επιδιώκει η ΛΑ.Ε, τα μνημόνια δεν μπορούν να γκρεμιστούν. 

ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

Στον αγώνα αυτόν, φίμωσης και εξόντωσης των συνεπών αντιμνημονιακών δυνάμεων,πρωτοστατούν και οι ξεπουλημένες στο καθεστώς διορισμένες διοικήσεις των κρατικών μέσωνενημέρωσης, κυρίως των κρατικών τηλεοράσεων, των κρατικών ραδιοφώνων αλλά και τουΑθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) .

Οι διοικήσεις αυτές, παραδομένες και γαντζωμένες στις δοτές μνημονιακές καρέκλες τους, έχουν επιβάλλει, με κυβερνητική διαταγή, ουσιαστική σιγή ασυρμάτου σε κάθε αντισυστημική πρόταση και δύναμη, υλοποιώντας στο ακέραιο το καθεστώς της μνημονιακής χούντας και μάλιστα της νεομνημονιακής μερίδας της, που αντιπροσωπεύει ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ. 

Δίπλα στα κυβερνητικά ευρώδουλα κρατικά μέσα προώθησης της τροϊκανής κατοχής στη χώρα, τονκυρίαρχο ρόλο της φίμωσης των διαφωνούντων με τα μνημονιακά κρεματόρια και της στήριξης τουσάπιου και διεφθαρμένου μνημονιακού σκηνικού παίζουν στη μεγάλη πλειοψηφία τους οι ιδιωτικέςτηλεοράσεις, τα μεγάλα ιδιωτικά ραδιόφωνα και οι πιο μεγάλες, λόγω χρήματος, ιστοσελίδες. 

Όλοι αυτοί δίνουν καθημερινά και με το αζημίωτο τη μάχη του συστήματος με τον πλέον βρώμικο τρόπο. 

Γι' αυτά τα μέσα η καθημερινή πολιτική ειδησεογραφία και καθημερινά πολιτικά γεγονότα είναι τακαραγκιοζιλίκια των γελοίων διενέξεων στη Βουλή, οι ύβρεις μεταξύ των μνημονιακών εξαμβλωμάτων, οι ανόητες ατάκες των αρχηγών τους και τα ξεκατινιάσματα τους, πράγματα που σερβίρονται ως κουτόχορτο στους ''ιθαγενείς'' για να συντηρούν ανάμεσα τους την αίσθηση τηςπολιτικής διαπάλης, ενώ στην πραγματικότητα καλλιεργούν την πολιτική παρακμή. 

ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ!

Η τελευταία έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ επιβεβαίωσε ότι σχεδιασμένακαι συνειδητά όλοι αυτοί, ΕΕ,ΕΚΤ, ΔΝΤ, εγχώριο πολιτικό μνημονιακό κατεστημένο, εγχώριοιτραπεζίτες και ολιγάρχες και κυρίαρχα μίντια και τα παπαγαλάκια τους, για χάρη της παραμονήςτης χώρας στο ευρώ και για να διασώσουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες και την ευρωζώνη, πραγματοποίησαν μια πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική γενοκτονία του τόπου και του λαού μας, η οποία, όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά συνεχίζεται και κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα, βδομάδα τη βδομάδα, μήνα με τον μήνα. 

Και, όμως, ούτε των ξένων αλλά ούτε και των εγχώριων δορυφόρων τους ιδρώνει το αυτί από τηνέκθεση – βόμβα του ΙΕΟ του ΔΝΤ που τους καθιστά ενόχους και συνενόχους της γενοκτονίας. 

Αντίθετα, ο ένας πάει να ρίξει τις ευθύνες στις πλάτες των άλλων και όλοι μαζί να οχυρωθούν πίσω από την ψήφο του λαού για να νομιμοποιήσουν τα εγκλήματα τους. 

Ασφαλώς και οι πολίτες έχουν ευθύνες και μάλιστα πελώριες που είτε στήριξαν, είτε ανέχτηκαν, είτεστηρίζουν και ανέχονται, είτε είναι απογοητευμένοι, είτε καταπίνουν την καταστροφή με άλλοθι ότιδεν υπάρχει άλλος δρόμος, αποδεχόμενοι στην ουσία το ''τέλος της πολιτικής''.

ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ

Αυτό, όμως, δεν νομιμοποιεί τις ηγεσίες και τους πρωτεργάτες της μνημονιακής χούντας, ναληστεύουν, να λεηλατούν και να καταστρέφουν. 

Ας μην έχουν αυταπάτες όλοι όσοι συναπαρτίζουν το προδοτικό παλαιομνημονιακό και νεομνημονιακό καθεστώς ότι συνεχώς θα γλιτώνουν στη ''ζούλα'', θα χορεύουν εσαεί αμέριμνοι ''ζεϊμπέκικα'', και θα τη βγάλουν τελικά ''καθαρή'', όπως τόσοι και τόσοι που κατά καιρούς πούλησανκαι πρόδωσαν τη χώρα και το λαό της. 

Η ώρα της κρίσης και της βαρύτατης πληρωμής θα έρθει και θα έρθει γρήγορα, πολύ γρήγορα. Γιατί η λαϊκή έκρηξη, όταν η οργή συσσωρεύεται, όπως ο σεισμός, όταν το ρήγμα συσσωρεύει ενέργεια, δεν προειδοποιεί και ξεσπάει με απίστευτη δύναμη, σαρώνοντας τα πάντα στο διάβα της. 

ΡΕΝΑ ΔΑΜΟΦΛΗ

Ο ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ 

ΥΓ. Μόνο βαθύτατη θλίψη και αποστροφή προκάλεσαν τα λεγόμενα του Προέδρου της Δημοκρατίαςπρος την αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού. 

Ο Πρ. Παυλόπουλος έχει ξεχάσει εντελώς ότι είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και όχι μνημονιακός υπάλληλος του Γιούνκερ και ότι εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη και δεν είναιεντεταλμένος της ΕΕ στην Αθήνα. 

Ο Πρ. Παυλόπουλος έφτασε σε τέτοιο σημείο ευρωγλυψίματος, ώστε να λέει ότι ''εμείς οι Έλληνες'', εννοεί τον εαυτό του, ''είμαστε πιο πιο Ευρωπαίοι από άλλους (!), γιατί με θυσίες προχωράμε μέσα στην Ευρώπη, ενώ άλλοι χωρίς θυσίες την εγκαταλείπουν''. 

Με δυο λόγια, ο μνημονιακός ευρώδουλος Πρόεδρος της Ελληνικής, δήθεν, Δημοκρατίας μας είπε ότι οι Έλληνες είναι πιο Ευρωπαίοι (!) από τους Βρετανούς, γιατί, παρ' ότι βρίσκονται κάτω από τη μνημονιακή μπότα, μένουν στην ευρωζώνη και την ΕΕ, ενώ οι Βρετανοί, παρ' ότι κερδίζουν (!), τηνκοπάνησαν. 

Άξιος ο Πρ. Παυλόπουλος, αλλά όχι ως Πρόεδρος του ελληνικού λαού αλλά ως γνήσιος Πρόεδρος τηςσκληρής ευρωδικτατορίας σε αυτήν τη χώρα και όσων αισθάνονται ευρωραγιάδες σε αυτόν τον τόπο.

Ως πότε;


http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24945:laiki-orgi&catid=81:kivernisi&Itemid=198


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου