Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Μπάμπα Βάνγκα: Ο Τραμπ δεν θα προλάβει να ορκιστεί


Η γυναίκα που όλοι όσοι πιστεύουν στις προφητείες τρέμουν στο άκουσμά της, η Μπάμπα Βάνγκα, ή αλλιώς ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων, η γυναίκα που προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους, έχει κάνει πρόβλεψη και για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Έχει πει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα είναι ο τελευταίος αμερικανός Πρόεδρος. Όπως έχει πει ο 44ος Πρόεδρος θα είναι αφροαμερικανός και θα είναι και ο τελευταίος. Είπε ακόμα ότι όσο ο Ομπάμα θα είναι Πρόεδρος θα υπάρξει μεγάλη οικονομική κρίση. «Όλοι θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους σε αυτόν αλλά θα συμβεί το αντίθετο», είχε πει η Μπάμπα Βάνγκα. «Θα βυθίσει την χώρα στην κρίση και θα ξεσπάσει εμφύλιος ανάμεσα στον Βορρά και το Νότο».

Η Μπάμπα Βάνγκα έχει πει και άλλα ανησυχητικά πράγματα. Ότι θα υπάρξει πόλεμος στην Συρία και ότι θα τελειώσει το 2043 με την εγκαθίδρυση Χαλιφάτου στη Ρώμη. Εχει πει ακόμα ότι η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει και θα γίνει έρημη γη.

Οι οπαδοί της λένε ότι είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004, ενω το 1989 είχε λένε προβλέψει την 11η Σεπτεβρίου. 
Η Βάνγκα είχε γεννηθεί στο χωριό Στρούμιτσα της Βουλγαρίας και ηταν τυφλή. Μέχρι το τέλος της ζωής της η φήμη της είχε περάσει τα σύνορα της χώρας της και άνθρωποι από όλο τον κόσμο, πλούσιοι και φτωχοί πήγαιναν σ’ εκείνη για να μάθουν τα μελλούμενα…