Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Τόσο απλά. Τόσοι λίγοι καταστρέφουν ανενόχλητοι ένα ολόκληρο λαό. (μιά ανάρτηση 5 και κάτι χρόνια πριν, που θα μπορούσε να γίνει και σήμερα... μετά απο 63 μήνες κάναμε την πρώτη έξοδο!!)

Οκτώ ώρες στην "ουρά" για να παραδώσεις τις πινακίδες (Λες και τοχεις κλέψει) ....Ατέλειωτη ουρά. Άλλοι μικρά, άλλοι μεγάλα. Άλλοι έβριζαν , άλλοι έκλαιγαν. Κανείς δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Τι ωφελεί την οικονομία. Τι ωφελεί την κοινωνία να καταστρέφει ο λαός τα υπάρχοντά του. Ποιοί παίρνουν αυτές τις αποφάσεις? Τι συμφέροντα εξυπηρετούν? Ποιος ωφελείται και ποιος βλάπτεται? Από την παράδοση των πινακίδων ενός μεγάλου αυτοκινήτου (που το κράτος ώθησε το λαό να αγοράσει, δίνοντας κίνητρα ) , το κράτος χάνει 3-4.000 ευρώ από τέλη, ΦΠΑ, φορολογία. Και αναρωτιέσαι γιατί το κάνουν?. Το κάνουν γιατί κερδίζουν κάποιοι. Κερδίζουν τα αφεντικά τους. Κερδίζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γερμανίας. Κερδίζουν οι Γερμανοί. Γιατί αναγκαστικά σε σπρώχνουν να πάρεις άλλο νέων προδιαγραφών από τη Γερμανία (που θαχει και χαμηλά τέλη!!). Να βγει και συνάλλαγμα έξω. ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ. Αυτή η πολιτική είναι προδοσία. μ
Δυο χρόνια τώρα. 
Λεηλάτησαν τους μισθούς. Πετσόκοψαν τις συντάξεις. Πολλαπλασίασαν τη φορολογία. Μηδένισαν τις φοροαπαλλαγές. Έκλεισαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Έκλεισαν και τις μεγάλες. Απαξίωσαν την ακίνητη περιουσία. Μας πήραν τα αυτοκίνητα. ΜΑΣ ΠΉΡΑΝ ΤΑ ΌΝΕΙΡΑ. Μας μετέφεραν σε ένα περιβάλλον τρόμου και ανασφάλειας. ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ που καπηλεύτηκε αρχές ιδέες σύμβολα και ιστορία. Που εξαπάτησε ένα ολόκληρο λαό. ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΣΕΙ ΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ. ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΝ ΌΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου