Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Και ο Μανού Τσάο στη μεγάλη συναυλία για την Ηριάννα

Mεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης για την Ηριάννα Β.Λ., θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, στις 19:00 στο πάρκο Γουδή. 
Το παρόν στη συναυλία θα δώσει πλήθος καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων και ο Manu Chao, όπως ανακοινώθηκε χθες. 
Συμμετέχουν επίσης, ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Παύλος Παυλίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, ο Σπύρος Γραμμένος, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι Social Waste. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00, ενώ θα υπάρχουν προς πώληση κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ

Οι διοργανωτές ενημερώνουν:
Οι πόρτες του χώρου (Πάρκο Γουδή) ανοίγουν στις 19:00. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου λόγω του πλήθους των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν. Επίσης, δεν υπάρχει πρόγραμμα για τη σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών. Τα κουπόνια ενίσχυσης θα τα βρείτε στις εισόδους του χώρου την ημέρα της συναυλίας.
Η πρόσβαση στο χώρο γίνεται είτε με το μετρό (σταθμός Κατεχάκη), όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, είτε με αυτοκίνητο. Υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης οχημάτων έξω από τον χώρο.
Η εκδήλωση οργανώνεται από φίλους και αλληλέγγυους της Ηριάννας και του αγώνα που δίνει για να επικρατήσει η λογική μέσα σε όλα τα παράλογα που συμβαίνουν.
Η συναυλία δε θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί χωρίς τη στήριξη όλων των καλλιτεχνών και των τεχνικών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. 
Υπενθυμίζουμε ότι η συναυλία αυτή έχει ως σκοπό την κάλυψη των δικαστικών εξόδων της Ηριάννας αλλά και την εκδήλωση συμπαράστασης μέσα από λίγα τραγούδια του κάθε καλλιτέχνη που θ’ ακουστούν.
Σας περιμένουμε εκεί. Για το Δίκιο. Για την Ηριάννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου