Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 55χρονη δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά


 Διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 55χρονη δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά που τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής από φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν μετά την πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

 Όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, η φίλη μας Νατάσα Τσουκαλά βρίσκεται από χτες το βράδυ στον Ευαγγελισμό μετά από βαρύ τραύμα που της προκάλεσε ναυτική φωτοβολίδα, ενώ βρισκόταν μαζί με τους φωτορεπόρτερ στην κάλυψη των γεγονότων, πολύ κοντά στην κατοικία της στα Εξάρχεια.
Η κατάσταση της υγείας της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και βρίσκεται στην εντατική υπό συνεχή παρακολούθηση. Το πρωταρχικό ζητούμενο αυτά τα 24ωρα είναι να ξεπεράσει τον κίνδυνο για ανεπανόρθωτες βλάβες. Σε τέτοιες στιγμές αρμόζει μόνο η σιωπή και η ευχή να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της.
Η Νατάσα έχει υπάρξει για χρόνια (άμισθη) νομική σύμβουλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, έχει αντιπαλέψει την αστυνομική βία, έχει βρεθεί στο πλευρό φυλακισμένων, προσφύγων, κρατούμενων, θυμάτων καταστολής, με γνώμονα πάντα την υπεράσπιση κάθε δημοκρατικού και ανθρώπινου δικαιώματος. Κι όλα αυτά τα έκανε πάντοτε αθόρυβα.
Την επίθεση από κύκλους της ακροδεξιάς την περιμέναμε. Την ανθρωποφαγία που εκδηλώνεται σε άλλους χώρους, όχι.
Δεν θα απαντήσουμε τώρα σε σχόλια ή δημοσιεύματα που μόνο σκοπό έχουν να προσβάλλουν και να παραπληροφορήσουν. Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν και να σταματήσει εδώ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν γίνει καλά η Νατάσα.

ΥΓ. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους
Χάρης Ακριβιάδης
Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου
Χριστίνα Ζαχοπούλου
Αυγουστίνος Ζενάκος
Δημήτρης Κατσαρής
Ιωάννα Κοντούλη
Ελευθερία Κουμάντου
Δέσποινα Κουτσούμπα
Μιμίκα Κριτσανίδου
Διαμαντής Μαστρογιαννάκης
Τατιάνα Μπόλαρη
Παναγιώτης Σωτήρης
Γιώργος Ρωμανός
Ντόρα Χάλαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου