Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Τροχαίο στη Θήβα: «Δεν ήθελαν ούτε να μας σκοτώσουν, ούτε να σκοτωθούν», λέει ο τραγικός πατέρας


«Αυτό που μου συνέβη μην τύχει στον χειρότερο εχθρό μου. Να βλέπεις όλη σου την οικογένεια καμένη», λέει ο Υπάτιος Πατμανόγλου, ο πατέρας του τραγικού τροχαίου στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στην κάμερα του καναλιού Ε. 

Με ψυχραιμία ο άτυχος άνδρας περιγράφει τι συνέβη πριν και μετά τη σφοδρή σύγκρουση που στέρησε τη ζωή της γυναίκας και του παιδιού του, όπως και τη ζωή των δυο επιβατών της μοιραίας Πόρσε. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι υπήρχε και ένα δεύτερο σπορ αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησε αμέσως και έτρεξε για βοήθεια. Μάλιστα εκτίμησε ότι μπορεί να ήταν σε εξέλιξη κόντρα μεταξύ των δυο. 

«Σίγουρα η γυναίκα μου θα τα είδε όλα, θα είδε το αμάξι της να έρχεται πάνω της αλλά για να μην προλάβει να κάνει τίποτα θα έφυγαν ακαριαία. Τους φίλησα και τους αποχαιρέτησα. Είδα τα πάντα. Δεν έζησε κανείς. Μόνο τα κλειδιά μου και το κινητό μου έχω, τίποτα άλλο. Μόνο το κινητό μου πετάχτηκε από μέσα», είπε σε άλλη δήλωσή του στο protothema, ο Υπάτιος Πατμάνογλου και πρόσθεσε: 

«Θέλω να δώσω συλλυπητήρια και στις άλλες οικογένειες. Τα παιδιά αυτά δεν ήθελαν ούτε να σκοτωθούν, ούτε να σκοτώσουν την οικογένειά μου. Συλλυπητήρια και σε αυτή τη μάνα που κάηκε το παιδί της».