Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ο τελικός της ντροπής!



Ντου, επεισόδια με τους αστυνομικούς και μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ συνθέτουν το παζλ του τελικού της ντροπής, ο οποίος διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο ακατάλληλο Πανθεσσαλικό!


Ξεφτίλα! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει όσα έγιναν στον Βόλο. Τα βλέπουν οι δήθεν αντικειμενικοί; Αυτή είναι η… εξυγίανσή τους; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν; Γιατί δεν τα γράφουν;

Στο συνδρομητικό κανάλι γιατί δεν έδειξαν τα αίσχη που έγιναν μέσα στο γήπεδο; Τι ήθελαννα κρύψουν; Ο κόσμος βλέπει ποιοι ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο και ποιοι το ρίχνουν στο βούρκο.


ΚΑΤΑΝΤΙΑ…

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδή


Κοινή τοποθέτηση επιστημονικών και περιβαλλοντικών φορέων για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και τη χωροθέτηση του γηπέδου του ΠΑΟ:
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση προωθείται η χωροθέτηση του γηπέδου του ΠΑΟ στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, μαζί με άλλες παρεμβάσεις στο κέντρο της Αθήνας. 
Ειδικά η χωροθέτηση του γηπέδου έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με το θεσμοθετημένο πρόσφατα Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας (ΡΣΑ, Ν.4277/2014). 
Οι φορείς που υπογράφουν το παρόν είναι αντίθετοι με την χωροθέτηση του γηπέδου στο Γουδή, διότι:
Η ιδέα δημιουργίας μητροπολιτικών πάρκων υψηλού πρασίνου που συνδέει τους προστατευόμενους ορεινούς όγκους με τον αστικό ιστό μέσω "ζωνών διείσδυσης" του πρασίνου στην πόλη, είναι στοιχειώδης αρχή της “συμπαγούς πόλης”, αρχή που συνιστά βασική στρατηγική της οικιστικής πολιτικής, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο (Εθνικό Χωροταξικό/2008).
Το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή έχει θεσμοθετηθεί με τον Ν.732/1977, βάσει του οποίου παραχωρείται μέρος του στους Δήμους Ζωγράφου, Αθηναίων και Χολαργού/Παπάγου, και μάλιστα “με σκοπό την δημιουργία χώρου πρασίνου (άλσους)”. 
Εντάσσεται από το 1979 στην περιοχή προστασίας του Υμηττού και στο “δίκτυο υπερτοπικών πόλων πρασίνου ήπιας αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού” του ΡΣΑ/85. Η τελική του θεσμοθέτηση έγινε με νέο ΠΔ προστασίας Υμηττού το 2011 (ΦΕΚ 187/Δ/2011, Αρ 4) από τον Οργανισμό Αθήνας, μετά από ερευνητικά προγράμματα των Αρχιτεκτονικών Σχολών του ΕΜΠ και του Πανεπιστημίου Θράκης.