Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Μετανοείτε! Τα θεϊκά σημάδια του Αμβρόσιου και ο «αστεφάνωτος» Τσίπρας

Ως… θεόσταλτο σημάδι ερμήνευσε ο Αμβρόσιος
τα διασταυρούμενα ίχνη των καυσίμων δύο αεροπλάνων στον ουρανό, τα οποία φωτογράφισε ένας συνεργάτης του, προσφέροντας στο μητροπολίτη ακόμη μία ευκαιρία για νέα παραληρηματική ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο.
Αυτό που «είδε» ο Αμβρόσιος είναι… ο «Τίμιος Σταυρός», στην θέα του οποίου «τα μάτια μας γέμισαν από δάκρυα», διότι «νοιώσαμε, ότι αυτό το θεοσημείο είναι ένα χάδι του Σωτήρος Χριστού στις ψυχές μας», αφού «ζούμε σε μια εποχή, όπου και ο Χριστός μας διώκεται και η Ελλάδα μας πεθαίνει!»


Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Διότι… ο πρωθυπουργός είναι άθεος και αστεφάνωτος που «γκρεμίζει τους Ορθόδοξους Ναούς», «καταργεί την πρωϊνή προσευχή» και τον εκκλησιασμό στα σχολεία,, το μάθημα των θρησκευτικών κλπ. «Με απλά λόγια» εξηγεί ο Αμβρόσιος, «ο Πρωθυπουργός της αθεΐας αγωνίζεται για να γκρεμισθεί ο Τίμιος Σταυρός, να εξαφανισθεί οτιδήποτε χριστιανικό Σύμβολο, και στη θέση του να τεθή οτιδήποτε άλλο Σύμβολο!».
Αλλά η «εμφάνιση» του σταυρού στον ουρανό «μας δίδει ένα παρήγορο μήνυμα:  από την Ελλάδα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ο Χριστιανισμός,
και από τον παγκόσμιο Χάρτη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ η Ελλάδα μας!».
Και επειδή, ένα θεόσταλτο σημάδι… ίσον κανένα, ο Αμβρόσιος έχει και «κρυφό άσο»: Μια λαμπάδα που «στέκεται» όρθια μόνη της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου