Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Η Αστυνομία είναι η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία στην Ελλάδα

 
Τα προηγούμενα χρόνια, έγινε μια τιτάνια προσπάθεια από την Ελληνική Αστυνομία και τα καθεστωτικά ΜΜΕ για να μας πείσουν πως υπάρχει συνεργασία μεταξύ των μελών των επαναστατικών οργανώσεων και των κακοποιών.

Βέβαια, καθημερινά αποδεικνύεται πως υπάρχει μια πολύ στενή συνεργασία των αστυνομικών με τους κακοποιούς.

Δεν υπάρχει σοβαρή συμμορία στην Ελλάδα που να μην έχει ανάμεσα στα μέλη της έναν τουλάχιστον αστυνομικό.

Αν το καλοσκεφτείς, η Αστυνομία είναι η πιο μεγάλη εγκληματική συμμορία στην Ελλάδα.

Αλήθεια, παρακολουθεί κάποιος το σε πόσες υποθέσεις υπάρχει συνεργασία κακοποιών με αστυνομικούς;

Και βέβαια, δεν φτάνουν όλες οι υποθέσεις στην Δικαιοσύνη.

Παράλληλα, κάποιοι αστυνομικοί έχουν φτιάξει τις δικές τους συμμορίες και εκμεταλλεύονται αλλοδαπούς και άλλους (σ.σ. Όπως πληροφορηθήκαμε μετά τον ξυλοδαρμό αστυνομικού από Πακιστανούς που τον κατηγορούν πως τους λήστεψε, ενώ αρχικά έγινε προσπάθεια από τα ΜΜΕ και διάφορους πρόθυμους πολιτικούς η υπόθεση να παρουσιαστεί ακριβώς ανάποδα).

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κάποιος πως οι αστυνομικοί είναι πολύ κοντά στο να περάσουν την γραμμή της παραβατικότητας και να βρεθούν απέναντι -δηλαδή να παρανομήσουν-, αφού αυτοί είναι που έρχονται καθημερινά σε επαφή με κακοποιούς και το δέλεαρ του εύκολου χρήματος είναι πολύ ισχυρό.

Και οι αστυνομικοί που θα αρνηθούν να περάσουν την γραμμή -ή δεν θα κάνουν τα στραβά μάτια στις παρανομίες των συναδέλφων τους-, θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα. Γιατί χαλάνε την πιάτσα.

Οι δημοσιογράφοι -με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία- μας πήραν τα αυτιά για χρόνια με τη συνεργασία μελών επαναστατικών οργανώσεων με κακοποιούς και ποινικούς κρατούμενους.

Βέβαια, οι δημοσιογράφοι έκαναν γαργάρα την άψογη συνεργασία της εγκληματικής Χρυσής Αυγής με την οικονομική ελίτ της χώρας, ενώ τους διέφυγε πως μια εγκληματική οργάνωση -με τα μέλη της οποίας οι ίδιοι χαριεντίζονταν- πήρε μέρος στις εκλογές και μπήκε στη Βουλή.


Μάλλον οι δημοσιογράφοι δεν θα ήθελαν να δυσαρεστήσουν τους αστυνομικούς που είναι -σε τεράστιο ποσοστό- ψηφοφόροι και οπαδοί της Χρυσής Αυγής.

Μετά τις διαρκείς αποκαλύψεις για τη συμμετοχή αστυνομικών σε συμμορίες και παρανομίες, ας γίνει κατανοητό πως η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι μέρος της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας αλλά μέρος της εγκληματικότητας.

Όπως είναι και οι δημοσιογράφοι που εργάζονται για ολιγάρχες με πολύ καλές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή αλλά και με άλλους μπράβους και κακοποιούς.

Όλοι μαζί με τους εγκληματίες.

Η εγκληματικότητα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από μια σάπια Αστυνομία.

Αντιθέτως, θα πρέπει να προσέχετε και τους αστυνομικούς.

(Στις 3 Μαρτίου του 2011, μετά την δολοφονία δυο αστυνομικών από σπείρα κακοποιών στου Ρέντη, είχα γράψει «Το μόνο που λείπει τώρα –για να αποδειχτεί η πλήρης διαφθορά της Ελληνικής Αστυνομίας και η απόλυτη υποκρισία όλων- είναι να αποδειχτεί πως στη συμμορία των κακοποιών που σκότωσαν τους δυο νεαρούς αστυνομικούς συμμετέχει και ένας αστυνομικός». Τέσσερις μέρες μετά, αποδείχτηκε πως «Ένας 41χρονος απόστρατος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Οικονομική Επιθεώρηση του αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ. συμμετείχε στη συμμορία που τροφοδοτούσε με αυτοκίνητα την σπείρα που σκότωσε την 1η Μαρτίου τους δυο αστυνομικούς στου Ρέντη». Να διαβάζετε το αστυνομικό δελτίο. Δεν υπάρχει συμμορία χωρίς συνεργασία με αστυνομικούς.)

Read more: https://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου