Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Αποθεώθηκε άνδρας που ξαναγέμισε το νερό στο ψυγείο

Μία έκπληξη περίμενε έναν 30χρονο άνδρα γυρίζοντας στο διαμέρισμα όπου ζει με τη αρραβωνιαστικιά του, όταν συγγενείς, γείτονες και φίλοι τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και ζητωκραυγές, μετά από αποκαλύψεις ότι το προηγούμενο βράδυ είχε ξαναγεμίσει το μπουκάλι του νερού στο ψυγείο.Σαστισμένος ο άνδρας δέχθηκε τα συγχαρητήρια των φίλων του που του έσφιγγαν το χέρι και τον χτυπούσαν στην πλάτη, ενώ η σύντροφος του έτρεξε να τον αγκαλιάσει σφιχτά.
Αμέσως εμφανίστηκε και η μητέρα του νεαρού, που κράτησε το πρόσωπο του στα χέρια της και τον φίλησε. «Ηξερα ότι μια μέρα θα κάνει κάτι σπουδαίο» είπε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.
Λίγο αργότερα, ο 30χρονος δέχθηκε και τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος τον επαίνεσε για την ηρωική του πράξη.

Συγκινημένη η μάνα του 30χρονου

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους η σύντροφος του άνδρα, κάποια στιγμή μεταξύ 4 με 6 το πρωί ο νεαρός σηκώθηκε να πιεί νερό και, αντί να αφήσει το σχεδόν άδειο μπουκάλι στο ψυγείο, προχώρησε με αυταπάρνηση και ηρωισμό στο νεροχύτη, όπου το ξαναγέμισε και το ξαναέβαλε στη θέση του πριν επιστρέψει στο κρεβάτι.

Η κοπέλα παραδέχεται ότι δεν ξέρει αν θα αξιωθεί να ξαναζήσει ένα τέτοιο κοσμοϊστορικό γεγονός, αλλά ακόμα και η μία φορά της φτάνει.

«Μια φίλη μου είπε για έναν άντρα που κάποτε γέμισε την παγοθήκη στην κατάψυξη, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω, μάλλον είναι μύθος.»

https://tovatraxi.com/social/apotheothike-nearos-andras-pou-xanagemise-to-nero-sto-psigeio/#.XWNlPHUzbeQ



Ραγκούσης: Αναβιώνει η πιο εκδικητική εκδοχή του κράτους της ∆εξιάς

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ µιλά για πανελλήνιο πογκρόµ κοµµατικών διώξεων στην ΕΛ.ΑΣ. και εύχεται να µην τριτώσει το εθνικό κακό από κυβέρνηση Ν∆. Ως «την εκδικητική µορφή του κράτους της ∆εξιάς» χαρακτηρίζει τις αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο τοµεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για απόπειρα «κατάργησης του ΑΣΕΠ», ενώ δεν κρύβει την ανησυχία του για τις εξελίξεις στα εθνικά θέµατα.

Τον πρώτο µήνα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη έχετε αµφισβητήσει έντονα όλες τις επιλογές της κυβέρνησης στα θέµατα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Είναι όλες οι επιλογές λάθος;

Όπως η διεθνής ∆εξιά, έτσι και η ελληνική ∆εξιά έχει επιλέξει να κερδοσκοπήσει κοµµατικά πάνω στα προβλήµατα ασφάλειας. Γι’ αυτό και όσο βρίσκονται στην αντιπολίτευση καταφεύγουν σε δεσµεύσεις-θηλιά στον λαιµό τους – σαν αυτές του κ. Μητσοτάκη ότι «τον πρώτο µήνα θα τελειώσω το άβατο των Εξαρχείων» και «στις 8 Ιουλίου θα τελειώσω µε τον “Ρουβίκωνα”».

Ενώ όταν βρεθούν στην κυβέρνηση καταφεύγουν σε αστυνοµικούς θεατρινισµούς και επιδίδονται σε έναν αχαλίνωτο κοµµατισµό. Στην Ελληνική Αστυνοµία πραγµατοποίησαν ένα πανελλήνιο πογκρόµ κοµµατικών διώξεων µε θύµατα άριστους αξιωµατικούς, γυναίκες και άνδρες, αναβιώνοντας την πιο εκδικητική εκδοχή του κράτους της ∆εξιάς. ∆ιώξεις για τις οποίες εκτέθηκαν ακόµη περισσότερο όταν υποχρεώθηκαν να συγχαρούν το έργο των πυροσβεστών, τους οποίους ευτυχώς λόγω καλοκαιριού αναγκάστηκαν να τους διατηρήσουν στις ίδιες θέσεις στις οποίες βρίσκονταν και τα προηγούµενα χρόνια. Επιλογή που αποδείχτηκε σωστή.