Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Πιστεύοντας ξανά στους ανθρώπους. Εκατοντάδες άγνωστοι μαζεύτηκαν για να αποχαιρετήσουν ετοιμοθάνατο σκύλο


Ο Walnut έκανε την τελευταία του βόλτα χθες, Σάββατο, αλλά δεν ήταν μόνος του ούτε τον συνόδευε μόνο με ο ιδιοκτήτης του, Μαρκ Γουντς.

Μαζί με τον Walnut περπάτησαν εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι παρέα με τα κατοικίδιά τους στην παραλία στο Κόρνγουέλ στην νοτιοδυτική Αγγλία.

Ο Μαρκ Γουντς την περασμένη Τρίτη είχε ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πώς όντας λυπημένος για το γεγονός ότι θα έκανε ευθανασία στον ηλικιωμένο σκύλο του το Σάββατο, θα τον πήγαινε μία μεγάλη βόλτα στην παραλία στο Κόρνγουελ. Θα ήταν η τελευταία τους βόλτα μαζί.

«Είχε μία όμορφη ζωή. Πλέον στα 18 του είναι έτοιμος να κοιμηθεί», έγραψε ο Γουντς στο Facebook.

Η υγεία του γλυκύτατου σκύλου χειροτέρευε τους τελευταίους μήνες. Χρειαζόταν βοήθεια για να φάει ενώ δεν μπορούσε να σταθεί. 
Ο Γουντς με το ποστ αυτό στο Facebook προσκάλεσε όποιον θέλει να τους κάνει παρέα σε αυτόν τον περίπατο, τον αγαπημένο όπως λέει του Walnut. Το ποστ του έγινε Viral και το Σάββατοπλήθος κόσμου τους έκανε παρέα.

«Έχουμε ταξιδέψει παντού μαζί. Όταν παρέδιδα μαθήματα καταδύσεων εκείνος στεκόταν στην άκρη της πισίνας. Μαζί έχουμε περάσει πολλά - ακόμη και τα νεύρα διάφορων πρωήν συντρόφων μου οι οποίες δεν δέχονταν ότι o Walnut για εμένα ήταν πάνω από όλους. Ίσως δεν έπρεπε να το έκανα αυτό αλλά πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό σκύλο».

Αργότερα χθες ο Γουντς αναλκοίνωσε ότι ο Walnut πέθανε και ευχαρίστησε όλους όσοι τους στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το άρθρο αυτό έχει μεταφραστεί από την αμερικανική έκδοση της The Huffington Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου