Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Μαρτυρία διασώστη στο Tvxs.gr: Η ΕΕ χρηματοδοτεί συμμορίες για να καταστέλλουν πρόσφυγες

Τον ακούω να μου μιλάει για το πώς διέσωσε χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες με χαραγμένα στο κορμί τους τα σημάδια των βασανισμών. Ανθρώπους που δραπέτευαν από την κόλαση της Λιβύης στα νερά της οποίας η ΕΕ καθρεφτίζει το πιο σαδιστικό της πρόσωπο. Κορμιά χαραγμένα από μαχαίρια και όπλα. Σώματα ακρωτηριασμένα, γυναίκες βιασμένες που το πρώτο πράγμα που ρωτούσαν όταν ανέβαιναν στο διασωστικό πλοίο Aquarius ήταν αν έχουν τεστ εγκυμοσύνης.

Θύματα
Φωτεινή Λαμπρίδη
διακίνησης, εμπορίας και σύγχρονης δουλείας στα φρικαλέα κέντρα κράτησης της Λιβύης, όπου παρέμεναν έγκλειστοι για άγνωστο χρονικό διάστημα. Ανθρώπους που έμειναν δεμένοι χειροπόδαρα στα σκλαβοπάζαρα για ένα κομμάτι ψωμί και προτιμούσαν να πνιγούν από το να επιστρέψουν στον τόπο του βασανισμού τους. Τι άλλαξε τους τελευταίους μήνες; Απαγορεύτηκε και στο τελευταίο διασωστικό πλοίο να πλέει στα νερά της Λιβύης με αποτέλεσμα εκεί που πνιγόταν ένας στους 49 να πνίγεται ένας στους 10 αφού κανείς δεν μπορεί να κολυμπήσει 270 ναυτικά μίλια για να φτάσει σε ασφαλές λιμάνι.

Αυτούς διέσωζε μέχρι πρόσφατα το πλοίο Aquarius μέλος του πληρώματος του οποίου ήταν κι ο Ιάσων. Πριν δύο εβδομάδες ο Παναμάς υπέστειλε τη σημαία του πλοίου κι αυτό είναι το τραγικό αποτέλεσμα μιας σειράς εγκληματικών ενεργειών από την ΕΕ και την Ιταλία ώστε να ποινικοποιηθεί η διάσωση στη θάλασσα, όπως μας εξηγεί. Η ΕΕ με τη διακήρυξη της Μάλτας, χρηματοδότησε την κυβέρνηση της Λιβύης στήνοντας από την αρχή το λιμενικό της σώμα, ώστε να είναι η μόνη υπεύθυνη για τη «διάσωση» και να μη φτάνουν στο κατώφλι της Ευρώπης οι «πτωχοί του Θεού».

ΕΛ.ΑΣ: Η πιο επικίνδυνη γιάφκα fake news στην Ελλάδα


του Άρη Χατζηστεφάνου

Το νέο περιστατικό με τη σπείρα τραμπούκων αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Βήμα προχωρούσαν σε ληστρικές επιδρομές εναντίον Πακιστανών φορώντας κουκούλες, δεν φέρνει στο φως μόνο καταγγελίες για βαθιά διαφθορά στο εσωτερικό της ελληνικής αστυνομίας.

Η υπόθεση αντιμετωπίστηκε από την πρώτη στιγμή, από τα περισσότερα μεγάλα ΜΜΕ σαν «απαγωγή» και βασανισμός αστυνομικού από Πακιστανούς. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, την πληροφορία έδωσε πρώτος ο ΣΚΑΪ και στη συνέχεια άρχισαν να την αναμεταδίδουν αρκετά ακόμη Μέσα. Όπως ήταν αναμενόμενο έφτασε γρήγορα και στην δεύτερη μεγαλύτερη πηγή διασποράς ψευδών ειδήσεων στην Ελλάδα, τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.



Μένει να διαπιστωθεί ποια είναι τα πραγματικά περιστατικά της συγκεκριμένης υπόθεσης και το πως έφτασε στα ΜΜΕ η πληροφορία περί «απαγωγής αστυνομικού». Η μέχρι στιγμής εμπειρία όμως μας επιτρέπει μερικά πρώτα συμπεράσματα.

Δεν χρειάζεται να έχει θητεύσει κανείς επί μακρόν σε ελληνικές αίθουσες σύνταξης για να γνωρίζει που γεννιούνται τέτοιου είδους ψευδείς ειδήσεις: Στα κεντρικά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Η Αστυνομία είναι η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία στην Ελλάδα

 
Τα προηγούμενα χρόνια, έγινε μια τιτάνια προσπάθεια από την Ελληνική Αστυνομία και τα καθεστωτικά ΜΜΕ για να μας πείσουν πως υπάρχει συνεργασία μεταξύ των μελών των επαναστατικών οργανώσεων και των κακοποιών.

Βέβαια, καθημερινά αποδεικνύεται πως υπάρχει μια πολύ στενή συνεργασία των αστυνομικών με τους κακοποιούς.

Δεν υπάρχει σοβαρή συμμορία στην Ελλάδα που να μην έχει ανάμεσα στα μέλη της έναν τουλάχιστον αστυνομικό.

Αν το καλοσκεφτείς, η Αστυνομία είναι η πιο μεγάλη εγκληματική συμμορία στην Ελλάδα.

Αλήθεια, παρακολουθεί κάποιος το σε πόσες υποθέσεις υπάρχει συνεργασία κακοποιών με αστυνομικούς;

Και βέβαια, δεν φτάνουν όλες οι υποθέσεις στην Δικαιοσύνη.

Παράλληλα, κάποιοι αστυνομικοί έχουν φτιάξει τις δικές τους συμμορίες και εκμεταλλεύονται αλλοδαπούς και άλλους (σ.σ. Όπως πληροφορηθήκαμε μετά τον ξυλοδαρμό αστυνομικού από Πακιστανούς που τον κατηγορούν πως τους λήστεψε, ενώ αρχικά έγινε προσπάθεια από τα ΜΜΕ και διάφορους πρόθυμους πολιτικούς η υπόθεση να παρουσιαστεί ακριβώς ανάποδα).