Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

«Θα τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε δίκαιο»... Λογάριαζε χωρίς τα κοράκια

    Eνας νομοταγής άνθρωπος πέθανε σήμερα, παλεύοντας μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του να νικήσει το σύστημα και τους servicers. «Θα τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε δίκαιο», έλεγε στην δικηγόρο του. Δεν τα κατάφεραν, τουλάχιστον όσο ζούσε. 
    Διαβάστε την ιστορία του, έτσι όπως την παρουσιάζει η δικηγόρος Μαρία Μοσχοπούλου που εκπροσωπεί και παλεύει ακόμα για την υπόθεσή του. 
        Είναι τόσο συγκλονιστική που κάθε επιπλέον λέξη είναι περιττή. 
        Ο κύριος Σ.Μ. το έτος 2018 κάνει ρύθμιση με την Εθνική για ένα στεγαστικό δάνειο. Την τηρεί. Η Εθνική Τράπεζα παρά ταύτα προβαίνει σε αίτηση για έκδοση Διαταγής Πληρωμής. Ενώ πλήρωνε. Συνεχίζει να πληρώνει και να τους καλεί για να βρεθεί λύση. Στο μεσοδιάστημα έρχεται διάγνωση για μεταστατικό καρκίνο. Ενημερώνει την τράπεζα αλλά το δάνειο -φεύ!- μεταβιβάστηκε. Πληρώνει.             Συνεχίζει να πληρώνει. Τρέχει να ενημερώσει τη DoValue. Τον ενημερώνουν ότι πρέπει να πληρώσει σε άλλο λογαριασμό τις δόσεις. Ο καρκίνος συνεχίζει. Οι θεραπείες ξεκινούν. 

Ειδικά για την Ελλάδα: Με ποτηροθήκη για φραπέ θα είναι εξοπλισμένα τα F-35 που θα έρθουν στη χώρα μας

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν εν πτήσει το αγαπημένο τους ρόφημα θα έχουν οι πιλότοι της πολεμικής μας αεροπορίας αφού, εκτός από τα υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα, τα F-35 που θα έρθουν στην χώρα μας θα είναι εξοπλισμένα με ποτηροθήκες τελευταίας τεχνολογίας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα αεροσκάφη που εγκρίθηκαν από τις ΗΠΑ θα περιλαμβάνουν τεχνολογίες ειδικά για τη χώρα μας, μεταξύ των οποίων είναι και μία ποτηροθήκη που παραμένει ανεπηρέαστη από τους ελιγμούς κατά την διάρκεια μιας εικονικής αερομαχίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, η ποτηροθήκη θα παραμένει σε οριζόντια θέση μέσω ενός γυροσκοπικού μηχανισμού ώστε να μην αναποδογυρίζει ο καφές μέσα στο πιλοτήριο, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παλαιότερα F-16 αλλά και οι Τούρκοι πιλότοι.
Και άλλες καινοτομίες

Τα νέα αεροσκάφη περιλαμβάνουν και άλλες καινοτομίες προσαρμοσμένες για τη χώρα μας, όπως πειραγμένες εξατμίσεις, πλατοκάθισματα μασάζ, κόρνα αέρος και προεγκατεστημένο μαγνητάκι με ηλεκτρονική ένδειξη Μπαμπά Μην Τρέχεις το οποίο θα ανάβει όταν το αεροσκάφος υπερβαίνει την επιχειρησιακή του ταχύτητα

Τί έγινε στον κόσμο και στον τόπο μας σαν σήμερα 31 Ιανουαρίου;

Γεγονότα και πρόσωπα που έμειναν στην ιστορία και δεν πρέπει να ξεχάσουμε

1504 Συνθήκη της Λυών: Η Γαλλία παραχωρεί τη Νάπολη στο Φερδινάνδο Β’ της Αραγονίας.

1606 Απαγχονίστηκε ο ηγέτης της αποκληθείσας “Συνωμοσίας της Πυρίτιδας”, Γκάι Φοκς, της απόπειρας δηλαδή Άγγλων καθολικών να ανατινάξουν το βρετανικό κοινοβούλιο και να δολοφονήσουν τον βασιλιά Ιάκωβο Α’

1696 Η εξέγερση των “κορακιών”. Οι νεκροθάφτες του Άμστερνταμ ξεσηκώνονται, επειδή οι αρχές επιβάλλουν αλλαγές στη διαδικασία των κηδειών.

1747 Η πρώτη κλινική αφροδισίων νοσημάτων δημιουργείται στο νοσοκομείο “Lock” του Λονδίνου.

Πανικός στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις από τις κινητοποιήσεις αγροτών: Διαβουλεύσεις την Πέμπτη στις Βρυξέλλες – Στριμώχνει την φον ντερ Λάιεν ο Μακρόν



Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν θα έχει συνάντηση, την Πέμπτη, στις Βρυξέλλες, με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σχετικά με την κρίση στη γεωργία και τα μέτρα στήριξης που ζητούν οι αγρότες σε επίπεδο ΕΕ, ανακοίνωσε η Γαλλική προεδρία, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο μιας έκτακτης ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής για τον προϋπολογισμό της ΕΕ, θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στην εμπορική συμφωνία που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση μεταξύ της ΕΕ και της Mercosur, τα μέτρα που επιβάλλονται στους αγρότες και την άφιξη ουκρανικών προϊόντων στην Ένωση, είπε η γαλλική προεδρία.

Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους θα έχει επίσης την ευκαιρία να συζητήσει αυτό το θέμα «σε διάφορες μορφές με όλους τους συναδέλφους του», πρόσθεσε η αναφερόμενη πηγή, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.