Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Οι δολοφόνοι.....Τα νέα αυξημένα τεκμήρια


autokinita-antiprwsopeia1Σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών, προς τις εφορίες, αναφέρονται τα νέα τεκμήρια που θα ισχύσουν για τη φορολόγηση των φετινών εισοδημάτων τα οποία θα δηλωθούν το 2012. Υπενθυμίζεται ότι αυτά νομοθετήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και είναι αυξημένα σε σχέση με αυτά που ίσχυσαν για τη φορολόγηση των περσινών εισοδημάτων, ενώ η απαλλαγή από το «πόθεν έσχες» ισχύει έως το τέλος του 2013 για αγορά και ανέγερση ακινήτων όπως και δεξαμενών κολύμβησης.
Σε ποσοστιαίες αυξήσεις τα τεκμήρια αυξάνονται 60% για τις πισίνες, 70% για ακίνητα και αυτοκίνητα και 200% για σκάφη αναψυχής.

Τόσο απλά. Τόσοι λίγοι καταστρέφουν ανενόχλητοι ένα ολόκληρο λαό.

Οκτώ ώρες στην "ουρά" για να παραδώσεις τις πινακίδες (Λες και τοχεις κλέψει) ....Ατέλειωτη ουρά. Άλλοι μικρά, άλλοι μεγάλα. Άλλοι έβριζαν , άλλοι έκλαιγαν. Κανείς δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Τι ωφελεί την οικονομία. Τι ωφελεί την κοινωνία να καταστρέφει ο λαός τα υπάρχοντά του. Ποιοί παίρνουν αυτές τις αποφάσεις? Τι συμφέροντα εξυπηρετούν? Ποιος ωφελείται και ποιος βλάπτεται? Από την παράδοση των πινακίδων ενός μεγάλου αυτοκινήτου (που το κράτος ώθησε το λαό   να αγοράσει, δίνοντας κίνητρα ) , το κράτος χάνει 3-4.000 ευρώ από τέλη, ΦΠΑ, φορολογία. Και αναρωτιέσαι γιατί το κάνουν?. Το κάνουν γιατί κερδίζουν κάποιοι. Κερδίζουν τα αφεντικά τους. Κερδίζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γερμανίας. Κερδίζουν οι Γερμανοί. Γιατί αναγκαστικά σε σπρώχνουν να πάρεις  άλλο νέων προδιαγραφών από τη Γερμανία (που θαχει και χαμηλά τέλη!!). Να βγει και συνάλλαγμα έξω. ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ. Αυτή η πολιτική είναι  προδοσία. μ
Δυο χρόνια τώρα.
Λεηλάτησαν τους μισθούς. Πετσόκοψαν τις συντάξεις. Πολλαπλασίασαν τη φορολογία. Μηδένισαν τις φοροαπαλλαγές. Έκλεισαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Έκλεισαν και τις μεγάλες. Απαξίωσαν την ακίνητη περιουσία. Μας πήραν τα αυτοκίνητα. ΜΑΣ ΠΉΡΑΝ ΤΑ ΌΝΕΙΡΑ. Μας μετέφεραν σε ένα περιβάλλον τρόμου και ανασφάλειας. ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ που καπηλεύτηκε αρχές ιδέες σύμβολα και ιστορία. Που εξαπάτησε ένα ολόκληρο λαό. ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΣΕΙ ΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ. ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΝ ΌΛΑ. 

Κατά της ακραίας μειονότητας ο Πέρες- Διαδήλωση στο Ισραήλ κατά των διακρίσεων φύλου που ζητούν υπερορθόδοξοι Εβραίοι


Ενάντια στους ζηλωτές συμπολίτες τους διαδήλωσαν οι Ισραηλινοί
Ανοιχτή έκκληση στους πολίτες της χώρας του να αντισταθούν στην ακραία μειοψηφία των υπερορθόδοξων Εβραίων που επιθυμούν διακρίσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών έκανε ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας εναντίον τους.
Αργότερα την Τρίτη χιλιάδες Ισραηλινοί κατέβηκαν στους δρόμους του Μπέιτ Σεμές, όπου σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες επεισόδια που προκάλεσαν την αναταραχή, ζητώντας να μην περάσουν οι ακραίες απόψεις των συμπολιτών τους.