Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αποχωρεί από τη συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο ο ΛΑ.Ο.Σ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχωρεί από τη συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο ο ΛΑ.Ο.Σ.Μας πήραν στο ψιλό!!  Γ.Ζ.
Ο Καρατζαφέρης μελετά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο

Ο ΛΑ.Ο.Σ., σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή, παρότι ο Πρόεδρος του κόμματος δεν έχει ακόμη καταλήξει στην απόφαση.

Συνέχεια στο αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ - Έντονη δυσαρέσκεια πολλών βουλευτών

Συνέχεια στο αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚΗ ψηφίζεις ή δεν ψηφίζεις Γ.Ζ.
Αποφασισμένοι να φθάσουν την κόντρα μέχρι τέλους φαίνονται πολλοί εκ των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που συνυπέγραψαν την επιστολή προς τον πρωθυπουργό τις προηγούμενες ημέρες.

Νέο «όχι» Σαμαρά στον πρωθυπουργό


Νέο «όχι» Σαμαρά στον πρωθυπουργό
Είναι ικανός να κάνει μέχρι και  το Σαμαρά πρωθυπουργό.Γ.Ζ.

Νέο «όχι» είπε με δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς στη σημερινή έκκληση του πρωθυπουργού για συναίνεση τονίζοντας ότι «Δεκατρείς μήνες μετά την ψήφιση του Μνημονίου, ο Πρωθυπουργός έκανε σήμερα διάγγελμα, για να πει τα… ίδια που είχε πει και τότε».

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΩΣ ΤΟ 2015"

Οι άνεργοι εξαιρούνται από την έκτακτη εισφορά!!!!!! Σε ευχαριστούμε υπουργέ



Η έκτακτη εισφορά ή «εισφορά αλληλεγγύης», 1% ως 4%, στα εισοδήματα όλων των πολιτών θα ισχύει για όλη τη διάρκεια του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, δηλαδή ως το 2015, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη Τύπου για τα...

Ανοικτή πρόσκληση Παπανδρέου προς τα κόμματα για εθνική συνεννόηση

 Η Χώρα οδηγείται στην καταστροφή , ο λαός στην εξαθλίωση. Γ.Ζ.
Πρόσκληση προς τις ηγεσίες των άλλων κομμάτων να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να συνεργαστούν με την κυβέρνηση, τόσο πριν από την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο, όσο και μετά από αυτήν, κατά την εφαρμογή των μέτρων, απηύθυνε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, τόσο γιατί η χώρα έχει ανάγκη τις αλλαγές, όσο και γιατί η θέση της θα είναι ισχυρότερη στις προσεχείς δύσκολες διαπραγματεύσεις εάν εμφανιστεί με ένα πρόγραμμα ευρύτερης αποδοχής.

Να πείσει για την αναγκαιότητα του Μεσοπρόθεσμου θα επιχειρήσει ο πρωθυπουργός από τη Βουλή


Ο πρωθυπουργός καλείται να αντιμετωπίσει τα πυρά της αντιπολίτευσης για το ΜεσοπρόθεσμοΑθήνα
Για τα επώδυνα μέτρα που περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το οποίο κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή, αφού εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, καλείται να δώσει εξηγήσεις ο Γιώργος Παπανδρέου, στην ώρα του Πρωθυπουργού.

Διαρκείς οι εκρήξεις στην Τρίπολη


Και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει


Τουλάχιστον τρεις ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια ακόμα μιας νύχτας στο κέντρο της Τρίπολης στη Λιβύη, ύστερα από νέες... επιθέσεις από ΝΑΤΟικά αεροσκάφη, όπως μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

ΕΚΤ: «ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ»



Οχι τώρα προφανώς εννοεί!! Γ.Ζ.
Αντίθετη σε κάθε λύση που θα παραπέμπει σε χρεοκοπία, επιλεκτική ή πλήρη, παραμένει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα(ΕΚΤ), επισήμανε ο διοικητής της Ζαν Κλοντ Τρισέ. «Δεν επιθυμούμε αναδιάρθρωση, haircut και ούτω καθεξής», δήλωσε ο κ.Τρισέ κατά την καθιερωμένη...

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ


Oλα γίνονται για να πάρουν οι τραπεζίτες όσο  γίνεται περισσότερα. Όχι για την εξυπηρέτηση του χρέους , αλλά για τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας. Η στάση πληρωμών είναι αναπόφευκτη. Σε ένα -δύο χρόνια, τρία το πολύ. Με δεδομένο ότι τότε δε θα μας δανείζει κανείς,  θα υποφέρουμε αφού δεν θα έχει μείνει και τίποτε να πουλήσουμε. Το καλύτερο σενάριο για το λαό και το χειρότερο για τους τραπεζίτες θα ήταν να είχαμε κηρύξει  στάση πληρωμών το Δεκέμβριο του 2009.

Το βουβό βασανιστήριο των 5χρονων κοριτσιών που τις παντρεύουν με… μεσήλικες


Τι κι αν πηγαίνει ενάντια σε νόμους και κανόνες, σε πολλές περιοχές του κόσμου παραμένει μία βαθειά ριζωμένη συνήθεια και ένα πανάρχαιο έθιμο. Δεν είναι άλλο από τους παράνομους γάμους μεταξύ ανήλικων κοριτσιών –πολλά από τα οποία δεν ξεπερνούν τα πέντε χρόνια- με άνδρες που..