Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Διέφυγε στη "δημοσιογραφία" η κατάσταση στο καθεστώς Κορέα;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας 
Η καταστολή εναντίον της Αριστεράς, η σύλληψη και φυλάκιση βουλευτών, δεν είναι έργο του...
γνωστού ως "δικτάτορα" Κιμ Γιονγκ Ουν, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, που τα σε διατεταγμένη Υπηρεσία ΜΜΕ και δημοσιογράφοι, έχουν βαπτίσει Βόρεια Κορέα.
Συμβαίνει στη "δημοκρατία" της Κορέας, γνωστή ως Νότια Κορέα και υπό αμερικάνικη κατοχή εδώ και περίπου 50 χρόνια και για την οποία στάλθηκαν να πολεμήσουν κι Έλληνες στρατιώτες τη δεκαετία του '50, για να κυριαρχήσουν οι ΗΠΑ.
Κι ενώ τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι -μεταξύ αυτών και "αριστεροί" δημοσιογράφοι, αλλά της γνωστής "αριστεράς της κοινωνίας των πολιτών", που έχει πλέον καταγραφεί ως "ιμπεριαλιστική αριστερά"-, δεν χάνουν ευκαιρία να "ενημερώνουν" τη διεθνή κοινή γνώμη, αναμεταδίδοντας τα δελτία της Cia, για τον "τρελό δικτάτορα" Κιμ Γιονγκ Ουν, τον "σφαγέα κι εκδορέα" του λαού της Κορέας, που δολοφονεί διαρκώς υπουργούς και πολίτες, που προσφέρει κρέας σκύλων για να αντιμετωπίσει την πείνα, που είναι έτοιμος να διασαλεύσει την "παγκόσμια ειρήνη" με τα πυρηνικά του όπλα... σωπαίνουν ένοχα σ' ότι συμβαίνει στην Κορέα, την αποικία των ΗΠΑ.
Οι "ευαίσθητοι" δημοσιογράφοι αποσιωπούν -ειδικά οι στρατευμένοι στην "αριστερά Σόρος κι έχουμε πάρα πολλούς στην Ελλάδα-, αγνοούν τις από πολλά χρόνια καταγγελίες της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας για την κυβέρνηση της Σεούλ, που καταπατάει συνδικαλιστικά κι ανθρώπινα δικαιώματα εργαζομένων. Σε αντίθεση, είναι λαλίστατοι για τον "δικτάτορα" Κιμ...
Οι "ευαίσθητοι" δημοσιογράφοι αποσιωπούν και τις βίαιες καταστολές του Φοιτητικού Κινήματος στη χώρα, αλλά και το μαζικό κίνημα που απαιτεί διακαώς την πραγματική ειρήνη και την ενοποίηση της χώρας.