Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Η Γκρέτα στο Τορίνο τραγουδάει το "Bella Ciao"... για την υπερθέρμανση του πλανήτη!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου
καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου»...

«Πίσω μου σ' έχω Σατανά»!

Είναι πλέον απολύτως διαπιστωμένο πως η πολιτική κι οι πολιτικοί, οι εκκλησίες κι οι ιεράρχες σιτίζονται στα ταμεία της νέας παγκόσμιας τάξης!
Όμως, δεν υπάρχει ένας/μία πολιτικός, ένας/μία επιστήμονας, ένας/μία διανοούμενος/η που τολμούν να ψιθυρίσουν -κι όχι να υψώσουν "φωνή" Αντίστασης-, που θα μπορούσαν να μας πουν έστω εμμέσως ότι δεν βρίσκονται στις λίστες πληρωμής "προγραμμάτων" εξάρτησης των τραπεζιτών, της παγκόσμιας ελίτ;
Το νέο παγκόσμιο σύμβολο όλων των πολιτικών κομμάτων και παγκόσμιων κινημάτων -και στην Ελλάδα[Βλέπε σε: Γιατί ΚΑΙ ο "Ριζοσπάστης" συντάσσεται με τους τραπεζίτες και τους ιμπεριαλιστές;]-, η μικρή Γκρέτα στην οποία υποκλίνονται όλοι, από τον ΟΗΕ, τον πάπα, τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση κι ένας ατελείωτος κατάλογος πολυεθνικών... έφθασε στο Τορίνο της Ιταλίας για να εκπαιδεύσει, να παραδώσει μαθήματα που αφορούν την υπερθέρμανση του πλανήτη, τον "κίνδυνο κλιματικής αλλαγής", τον "μεγαλύτερο κίνδυνο για το ανθρώπινο γένος" εν μέσω μιας "θεϊκής απάντησης" -ας μας επιτραπεί ο χαρακτηρισμός, μιας και δεν τολμάει κανένας να μιλήσει. Το Τορίνο πλήττεται από χιονόπτωση και κρύο: Καταιγίδα της Αγίας Λουκίας.
Η Μητέρα Φύση απάντησε στην Γκρέτα και τη νέα τάξη!

Το Συμβούλιο Εφετών «έκαψε» την θεωρία της «σκευωρίας»


O αντιεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής στην χειμαρώδη κατάθεσή του στην Προανακριτική κατά Παπαγγελόπουλου έδειξε ευθέως ως κομβικό κρίκο της καταγγελλόμενης «σκευωρίας» την εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Εφθασε, μάλιστα, στον βαθμό να υποδείξει εμμέσως πλην σαφώς ακόμη και την δίωξή της δηλώνοντας, κατά τις πληροφορίες, πως, ειδικά για την περίπτωση του Ανδρέα Λοβέρδου, εάν ο ίδιος ήταν Επόπτης θα ασκούσε δίωξη στους Εισαγγελείς για κατάχρηση εξουσίας.
Την ίδια ώρα όμως που ο κ. Αγγελής κατέθετε όλα αυτά – και πολλά ακόμη – η Ολομέλεια του Συμβουλίου Εφετών αποφαινόταν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφαιρεθεί η δικογραφία για το σκάνδαλο Novartis από την Ελένη Τουλουπάκηκαι να ανατεθεί σε εφέτη-ανακριτή. Οι εφέτες δηλαδή, με καθαρή πλειοψηφία, απέρριψαν την παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα ο οποίος είχε ζητήσει την ανάθεση της υπόθεσης σε εφέτη επικαλούμενος την σπουδαιότητά της και την ανάγκη επιτάχυνσης της διαδικασίας.

Η απόφαση του Συμβουλίου ελήφθη με ψήφους 69 κατά της παραγγελίας, 40 υπέρ και 3 λευκά, και αφορούσε τόσο το σύνολο της δικογραφίας όσο και τα σκέλη της υπόθεσης για τα οποία έχουν ήδη ασκηθεί ποινικές διώξεις (πχ για τους κυρίους Φρουζή και Μανιαδάκη). Το δε σκεπτικό της πλειοψηφίας ήταν πως η έρευνα που διενεργείται εδώ και τρία χρόνια έχει προχωρήσει ικανοποιητικά και, ως εκ τούτου, πρέπει να συνεχιστεί από την εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.